enter

Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

http://hagsoc.org.au/?a=zithromax-500mg-pills Un sistem regulator performant pentru orice conditii de scufundare.


source MK17
MK17 este o treapta I extrem de performanta, utilizand un mecanism pe baza de membrana echilibrata si camera ambientala etansa. MK17 a fost proiectata pentru utilizarea in medii dificile (ape reci ca gheata, poluate). Rezistenta la inghet este cea mai importanta trasatura a acestei trepte I. In timpul functionarii sale, o treapta I poate genera temperaturi de pana la -30C, datorita scaderii presiunii aerului la trecerea prin aceasta. Camera etansa a acestei trepte I protejeaza componentele interioare ale acesteia de apa inconjuratoare si, astfel, de riscul de a ingheta. Din acest motiv, MK17 este alegerea favorita a celor care se scufunda in medii extrem de dificile.

order metronidazole from Canada Caracteristici principale:
   - amera ambientala etansa, ce asigura o functionare impecabila si fara nici un fel de probleme in ape reci ca gheata
   - striatiile de pe suprafata exterioara functioneaza ca un radiator, facilitand schimbul termic intre corpul regulatorului si mediul inconjurator si compensand astfel racirea cauzata de destinderea aerului
   - corp din bronz cromat
   - 4 porturi de presiune joasa (LP), dintre care 2 cu debit mare (HF), care pot furniza cu 15% mai mult aer
   - 2 porturi de presiune inalta (HP)
   - disponibil in varianta DIN sau INT.
   - greutate: 610g(DIN200), 625g(DIN300), 850g(INT)
   - debit la 200 atm: >6500 l/m
where to buy amoxicillin 250mg S600
S600 este o treapta a II-a extrem de compacta si usoara, incorporand numeroase facilitati avansate dezvoltate de Scubapro. Carcasa din polimeri, valva cu debit liniar si sistemele de reglare a debitului de aer fac din S600 una din cele mai bune trepte a II-a, ce se adapteaza usor tuturor conditiilor de scufundare si preferintelor scufundatorilor.

http://hagsoc.org.au/?a=cipro-250-mg-tablet Caracteristici principale:
   - tehnologia pe baza de valva echilibrata a treptei a II-a S600 permite utilizarea unui resort interior extrem de sensibil, ce reduce rezistenta la inhalare pana la cel mai mic nivel posibil.
   - carcasa construita din fibra de carbon si polimeri, ce nu sunt afectate de coroziune si previn inghetul componentelor interioare
   - sistem de control al rezistentei la inhalare, ce poate fi ajustat in timpul scufundarii (doua stari posibile, DIVE/PREDIVE)
   - sistem de control VIVA (Venturi Initiated Vacuum Assist), o tehnologie patentata de Scubapro ce reduce sensibil efortul respiratiei, ce poate fi ajustat in timpul scufundarii
   - furtun de conectare extrem de rezistent, cu armatura de kevlar
   - mustiuc extrem de confortabil, ce reduce oboseala maxilarelor si iritatia gingiilor
   - greutate: 170g
   - debit la 200 atm: 1850 l/m

source site Culoare:
source url Articol: #12.623.300
http://hagsoc.org.au/?a=ciprofloxacin-250-mg-pill Pret: 1991.62 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Diving rgulator MK17 EVO/S600

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro