http://hagsoc.org.au/?a=amoxil-cost-US

bactrim 480mg cost USA

buy tetracycline online UK

http://hagsoc.org.au/?a=buy-zithromax-500mg-Canada

Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

http://bsquared-consulting.com/?a=where-can-I-buy-antibiotics-online-UK Un combinezon fabricat din 3 materiale, ce se poarta pe sub costumele etanse trilaminate sau din neopren.


Captuseala exterioara a combinezonului, din poliester, este impermeabila pentru apa, dar permite respiratia corpului. Aceasta asigura rezistenta combinezonului si echiparea usoara. Stratul intermediar al combinezonului este realizat din lana de cea mai buna calitate, ce nu se scamoseaza. Acest material indeparteaza umezeala de pe pielea scafandrului, in timp ce asigura o excelenta izolatie termica. Captuseala interioara, din poliester, contribuie si ea la incalzirea scafandrului. Combinezonul este prevazut cu plasa in dreptul bratului stang si al umarului, pentru a asigura desumflarea rapida, indiferent de tipul si pozitia valvei. Mansetele si gleznele sunt modelate anatomic, din neopren de 2 mm. Cusaturile matlasate sunt deosebit de solide. Combinezonul este prevazut cu doua buzunare la nivelul soldurilor, un buzunar cu fermoar la piept, si talie elastica.

doxycycline buy online Canada Culoare:
buy amoxil in the UK Articol: #82031
enter site Pret: 700.80 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

follow url Marime:

Culoare:


Subvesmint pentru costum uscat SUBTECH PRO 100

Produse conexe:

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro