Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

PROPULSIE MAXIMA CU MINIM DE EFORT

Oferind o excelenta manevrabilitate sunt labele perfecte pentru locuri inguste si schimbari bruste de directie.
TWIN JET sunt Labe despicate ( split ) rapide, usor manevrabile care permit acoperirea unei distante mari fara crampe musculare sau glezne lezate.
TWIN JET datorita designului permit mai putina energie consumata in timpul scufundarii ceea ce inseamna mai putin aer consumat si mai putina oboseala generala, deci mai mult timp placut petrecut sub apa.Nu veti gasi un mai bun furnizor de propulsie maxima cu un efort minim decāt JET TWIN. Punand in functiune ceea ce este cunoscut sub numele de "tehnologia elice", forma distinctiva despicata hidrofila a lamei permite apei sa curga intre si in jurul fiecareia dintre palete, care se curbeaza in mod independent, pentru a produce propulsie in acelasi mod ca si o elice. Aceste lame sunt, de asemenea, in unghi pentru a furniza putere simetric pe ambele miscari, atat in sus cat si in jos, creānd o miscare lina si stabila, care va ajuta sa va deplasati fara sa va oboseasca. Pentru scafandri care cauta labe confortabile, care ofera o lovitura propulsiva cu feedback minim, TWIN JET este solutia.


Informatii tehnice
   - Constructie durabila din Monprene ce rezista o viata intreaga.
   - Tehnologia-elice brevetata cu lama despicata produce multa propulsie cu un efort minim.
   - Guri de aerisire reduc rezistenta la inaintare pe ambele miscari, atat in sus cat si in jos.
   - Talpa extinsa a buzunarului de picior va permite maximizarea cantitatatii de energie pe care o folositi la fiecare lovitura, fara a pierde energie.
   - Buzunarul extra-lat la picior este ideal pentru purtarea cu cizme pentru costum uscat sau semi-uscat cat si cizme standard pentru apa calda.
   - Catarame cu conectre rapida permit o manevrare usoara si dezechipare.

Culoare:
Articol: #25385200
Pret: 672.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:


TWIN JET

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro