Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Suunto Vyper Novo Vyper este un computer Suunto robust, fiabil cu afisaj mare fiind alegerea perfecta pentru scufundari recreationale. Acesta poate fi echipat optional cu transmitator radio pentru presiunea din buteliei si compas electronic tridimensional. Compasul electronic 3D ii permite scufundatorului sa incline computerul pana la 45 de grade in orice directie fara a afecta precizia informatiilor indicate de acesta.

GARANTIE SI SERVICE IN ROMANIASuunto Vyper novo suporta moduri de utilizare Aer, Nitrox si Instrument, precum si schimbarea gazului in timpul scufundarii. In modul nitrox se pot utiliza amestecuri intre 21 si 100%, cu presiune partiala intre 0.5 si 1.6 atm, cu o granularitate de 01 atm Suunto Vyper Air foloseste algoritmul Suunto Deep Stop RGBM, care evalueaza decompresia continuu si propune o rata de ascensiune optima, Pentru scufundari de adancime, acesta poate calcula paliere de adancime. Computerul este echipat si cu un simulator de scufundare, ce permite planificarea gazelor inaintea intrarii in apa. Ecranul lui Vyper Air utilizeaza cifre mari si un sistem de afisare tip matrice de puncte, prezentand simultan informatii despre profilul scufundarii (cu grafice). Dupa scufundare datele pot fi descarcate pe PC pentru a mentine un logbook detaliat.tailed logbook. Vyper Air poate fi purtat la incheietura mainii sau montat intr-o consola
Caracteristici principale:
   - compas cu reprezentare grafica, calibrare, indicarea directiei in grade, configurarea declinatiei, si functionare inclinata pana la 45 de grade.
   - senzor de temperatura
   - afisarea timpului de scufundare in secunde in modul instrument.
   - profilul scufundarii este salvat cu o granularitate de 1/10/20/30/60s
   - ajustare pentru altitudine
   - alarma de ascensiune
   - alarma audio
   - adancime maxima 150 m
   - calcularea CNS% + OTU
   - numar de amestecuri gazoase per scufundare: 2
   - temperatura de operare - 0-40 grade celsius
   - ecran cu iluminare de durata ajustabila

Culoare:
Articol: #SS021647000
Specificatii tehnice
Pret: 1828.75 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Suunto Vyper Novo graphiti with boot and USB

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro