Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Revolutia Side Mount a inceput!
Stealth 2.0 nu este o copie a uneia dintre vestele existente deja pe piata, este un BCD complet nou, revolutionar ca structura care functioneaza lafel de bine si in pesterile din Yucatan cat si in apele reci din Europa.
Suntem siguri ca nici un alt sistem de montare u este atat de versatil ca si Stealth 2.0.

Caracteristici principale:

  - Harnes-uri cu sistem modular pentru lest.
  - Design bazat pe o experienta indelungata in proectarea parilor de montare .
  - La configurarea partii de montare,distributia corecta a lestului pentru costumele uscate si subvesmanele groase, este o srioasa provocare.
  - Sistemul unic de compartimentare a lestului al sistemului Stealth 2.0, rezolva in totalitate aceasta problema. Puteti lua chiar 16 kg de lest pe care le puteti distribui in asa maniera incat sa gasiti ranjarea ideala.
  - Testati chiar dumneavoastra excelenta sistemului de lestare a lui Stealth 2.0
  - Pentru a va demonstra cat de bine este proiectat sistemul de lestare al Stealth 2.0, am dezvoltat un instrument special dezvoltat pentru a putea testa diferitele optiuni ale buzunarelor de lest ci configurarea lor. Deasemenea, puteti testa diferite combinatii si puteti alege pe cea care este cea mai
  - Balon cu doua camere simetrice. Structura cu doua camere simetrice a BCD-ului din material ordura 1100 dTEX, asigura un nivel ridicat de siguranta pentru cufundarile la epave. potrivita pentru costumul dumneavoastra.
  - tealth 2.0 BCD are caracteristica unica multi- camera proiectata sa se potriveasca strans pe corp, indiferent cat de plina este . Are o forma anatomica, ceea ce o face foarte confortabila .

Culoare:
Articol: #BS-010-X
Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Stealth 2.0 Side Mount System full set:

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro