Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Hamul modular pentru sistemul Side Mount Stealth 2.0 Sistemul revolutionar Stealth 2.0 va ofera posibilitati multiple pentru configurarea hamului in functie de necesitatile dumneavoastre. Sistemul se bazeaza pe hamul Stealth 2.0 pentru side mount la care se pot utiliza diferite tipuri de buzunare pentru lest de diverse capacitati. Daca va scufundati utilizand un costum umed , Stealth 2.0 va ofera posibilitatea de a monta buzunare pentru lest standard XDEEP cu montare laterala , pentru a va permite sa aruncati lestul in cazul unei urgente .Caracteristici principale:

  - Problema lestului este in sfarsit rezolvata

Utilizati un costum uscat si protectie termica groasa? V-ati gandit cum veti monta lestul pe hamul dumneavoastra pentru sidemount? In timp ce proiectam hamul Stealth 2.0 , una dintre prioritatile noastre a fost sa rezolvam problema expusa mai sus. 12 kg? 16 kg? Nici o problema ! Chiar daca aveti nevoie de peste 20 de kg de lest , noi va oferim o solutie . Sistemul unic de lestare a lui Stealth 2.0 , foarte adaptabil va permite sa adaptati numarul de greutati in functie de necesitatile dumneavoastra - fie ca utilizati un costum umed de 3 mm , fie ca utilizati un costum uscat cu izolatie termica groasa.
  - Ajustare placuta a centrului de greutate Dupa cum stiti , dispunerea corecta a lestului este elementul decisiv pentru a obtine aranjarea ideala a echipamentului.Acest lucru este valabil si in cazul configuratiei side mount. In cazul buteliilor duble , obtineti acest lucru dispunand greutatile tip V in pozitia adecvata. Sistemul de lestare XDEEP permite ajustarea precisa a centrului de greutate - buzunarul central de lest poate fi dispus in diferite pozitii . Care este efectul? Aranjarea ideala a echipamentului in orice configuratie.
  - Libertate totala a miscarilor Deoarece punctele de fixare a hamului Stealth 2.0 au fost dispuse exact in axa de rotatie a corpului ,chingile de pe umeri au intotdeauna lungimea corecta indiferent de pozitia pe care o veti adopta sub apa. Cu alte cuvinte , nu va este restrictionata libertatea miscarilor . Mai mult decat atat, sistemul de lestare a fost proiectat pentru a va oferi confort maxim - buzunarul central poate fi mutat spre punctul inferior de imbinare a hamului, si nu opune rezistenta cand va rotiti corpul .
  - Reglare imediata Hamul STEALTH 2.0 este proiectat astfel incat fiecare chinga sa poata fi reglata separat. Este un mare avantaj fata de hamul pentru side mount confectionat dintr-o singura chinga, o modificare a lungimii chingii de la umeri nu duce la deplasarea inelului tip D de-a lungul chingii din talie. Reglarea hamului este mult mai rapida.Daca sunteti instructor , cunoasteti avantajele acestui lucru . De ce sa pierdeti timp pretios in timpul cursului?
  - 3 zone de rigiditate Diferite parti ale hamului pentru side mount necesita diferite niveluri de rigiditate a chingilor. Chinga din zona soldului este foarte rigida si in consecinta inelele functioneaza mai bine , iar hamul este cu siguranta mult mai stabil.Chingile din zona umerilor sunt mai moi , fapt ce le confera o mai mare flexibilitate in jurul umerilor. Chinga bifurcata este foarte moale pentru a preveni uzura costumului uscat. Este o solutie unica care imbunatateste in mod evident confortul in utilizarea hamului.
  - Mutati punctul de fixare a buteliei cu o singura miscare Dupa cum stiti , buteliile de aluminiu isi modifica flotabilitatea din flotabilitate negativa cand sunt pline , in flotabilitate pozitiva cand sunt aproape goale . Pe chinga din zona soldului , am montat inele tip D confectionate din cauciuc dur care pot fi mutate in timpul scufundarii. Aceasta solutie inteligenta face posibila modificarea punctului de montare a buteliei pe chinga din zona soldului cu o singura miscare, astfel asezand butelia intr-o pozitie ideala (orizontala).
  - Inchidere 100 % sigura Sistemul de inchidere inovativ a buzunarelor de lestare a Stealth 2.0 este proiectat pentru a minimiza riscul perderii accidentale a lestului. Fata de alte solutii de inchidere a buzunarelor de lestare , acest sitem inteligent de inchidere a buzunarelorpe permite sa efectuati un control vizual rapid : puteti vedea imediat daca buzunarul nu este inchis bine . In epave sau in pesteri , banda de deasupra previne deschiderea automata a buzunarului chiar cand acesta vine in contact cu plafonul de mediu.
  - Inlocuire usoara a fiecarei parti Indiferent de structura hamului , chingile sunt elementele care se uzeaza cel mai rapid. Daca chingile ar fi fixe , dupa acestea s-ar uza ar trebui sa inlociuti intreg hamul. La hamul pentru side mount Stealth 2.0 puteti inlocui chingile chiar dumneavoastra deoarece fiecare chinga este usor de demontat.

Culoare:
Articol: #HS-007-X
Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Stealth 2.0 Harness

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro