Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Un sistem modular de control al flotabilitatii, dezvoltat pe baza experientei scafandrilor tehnici, compus dintr-un backplate de otel, pe care se fixeaza harnasamentul si camera de aer. Acesta ofera un comfort si o stabilitate sporita in apa, fiind echipamentul preferat pentru scufundari avansate. Datorita modularitatii, acesta poate fi modificat pentru orice cerinte de scufundare, sau reparat cu usurinta atunci cand este nevoie.Caracteristici principale:
  
Wing LCD 30
   Curbura partii superioare a wing-ului este ingusta, pentru a permite usor accesul la valva buteliei, si a nu intra in contact cu capul scufundatorului nici macar cand este complet umflata. Perforatiile largi prin care sunt trecute chingile de prindere a buteliei permit demontarea usoara a wing-ului de pe backplate, fara a desface in prealabil respectivele chingi. Bumbi din elastomer fixeaza wing-ul in pozitie pe backplate. Wing-ul este prevazut cu un stabilizator de butelie din elastomer, ce fixeaza rigid butelia in pozitia corecta, fara a fi nevoie de un adaptor suplimentar. Camera interioara a wing-ului, corect dimensionata, este turnata din uretan de 22mil. Majoritatea wing-urilor folosesc camere interioare de 0.012 - 0.015". La 0.022" (22mil), camerele de aer ale DSS asigura o rezistenta sporita la distrugerile provocate de impact. Furtunul ondulat este prins cu un cot simplu, fara valva de evacuare cu sistem de tragere. Montat in centru, si avand o lungime de 13", acest furtun de umflare/desumflare este prevazut cu un inflator standard si cu un furtun de presiune joasa de 18", pentru conectare la regulator. Toate wing-urile DSS au o singura valva de protectie la supra-presiune, situata pe partea stanga a acestora, cu fata spre scafandru. Partea exterioara a wing-ului este realizata din nylon balistic 1050, cu cusaturi dublu ranforsate, din fir de nylon #138, ce asigura o protectie excelenta a camerei interioare din uretan. Fermoarul lung (#10) YKK permite accesul in interiorul wing-ului pentru curatare usoara. Wing-ul este prevazut cu plase largi de evacuare a apei. Complet umflat, wing-ul LCD30 nu este mai lat decat corpul scufundatorului, avand o forma hidrodinamica. Utilizand spatiul liber dintre backplate si butelie, acesta ofera suficienta flotabilitate cu un profil extrem de ingust.
Backplate Stainless Steel
   Backplate-ul de otel este taiat precis cu ajutorul unui jet de apa abraziv, din placa de otel inoxidabil seria 300, groasa (#11-0.118" grosime), avand greutatea de 2.13kg(M) respectiv 2.63kg . Marimea Medium este potrivita pentru majoritatea scufundatorilor cu inaltime intre 160 si 182cm, iar Large este potrivita pentru scafandri cu inaltime intre 182 si 190cm, cu spate mai lat. Backplate-ul DSS este prevazut cu slot-uri corect inclinate pentru harnasament, si un profil mai plat decat al altor backplate-uri, ceea ce asigura un confort sporit si un profil mai redus la utilizarea cu o singura butelie. Chingile de prindere ale buteliei sunt amplasate astfel incat sa nu deranjeze harnasamentul. Gauri cu diametru larg, facute in marginea placii, permit atasarea usoara a accesoriilor. Toate sloturile pentru harnasament ce poarta greutatea sistemului SCUBA sunt echipate cu protectii din elastomer termoplastic dur, permanent fixate, ce protejeaza chingile de uzura. Va scufundati cu butelii duble? Nici o problema - gaurile corespunzatoare au fost deja facute in placa, la distanta de 11", pentru montarea buteliilor duble. Gaura inferioara este alungita, pentru montarea usoara a sistemelor duble care nu sunt perfect aliniate la 11". Toate orificiile din placa sunt rotunjite cu grija, pana la o suprafata uniforma, satinata. Placile sunt indoite uniform, printr-o singura presare, pentru a asigura o forma cat mai precisa.
Hogarthian Harness
   Kit-ul de harnasament include:
   - 12ft de chinga ranforsata cu rasina
   - 2 inele de otel indoite
   - 3 inele de otel drepte
   - 3 catarame zimtuite
   - 1 catarama dreapta
   - 1 catarama speciala
   - 1 catarama cu deschidere rapida
   - 1 cutit de siguranta Dalton cu teaca
   - 3 sisteme de prindere din camera de bicicleta
   - 12ft fir de Nylon #24
   - chinga dintre picioare, ce este realizata din material moale, si este preasamblata din: 43" de chinga moale de 2" latime, 1 inel D drept (pentru scuter), 1 catarama pentru prindere pe placa, 1 inel D dorsal, 1 catarama speciala pentru prinderea inelului.

Culoare: negru
Articol: #70009
Pret: 2030.40 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Sistem compensator LCD-30 /stainless steel /hogarthian

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro