Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Scuba Capsule International isi propune sa revolutioneze experienta scufundarii pentru toti scafandri care cauta aventura. Scuba Capsule este un computer de scufundare inovator, multi-mod, pentru IPhone 6. Carcasa rezistenta si cu aspect placut nu doar protejeaza iPhone-ul de praf si apa dar poate fi folosit in siguranta absoluta pana la 150 de m adancime.


  Carcasa este fabricata din aluminiu marine-grade si este prevazuta cu sticla rezistenta la zgarieturi Gorilla Glass. De asemenea este prevazuta cu cu monturi standard din otel inoxidabil pentru luminile de scufundare. Senzorul de presiune ales de echipa este Keller, de fabricatie elvetiana. Este fara indoiala cel mai precis senzor din clasa sa! In aplicatia iOS, care lucreaza mana in mana cu capsula, scafandri pot administra tot echipamentul si pot pastra loguri de scufundare detaliate. Parametri cum ar fi algoritmi sau timpi de decompresie, pot fi ajustati in functie de preferintele fiecarui scafandru. Interesant este de asemenea schimbul de gaze si functia trimix. Prin folosirea transmitatorului wireless, Scuba Capsule poate afisa presiunea amestecului din butelie.
  Creat de scafandri pasionati, Scuba Capsule intruneste cu adevarat toate caracteristicile unui computer de scufundare rezistent, prezentabil, distractiv,foarte precis si sigur chiar si in momentele in care faceti poze. In timpul scufundarii, utilizatorul poate face fotografii sau filma la o rezolutie de pana la 4K
  Carcasa este prevazuta cu un senzor tactil functional in orice conditii de luminozitate sau vizibilitate. Pentru a realiza o actiune cum ar fi fotografierea, se acopera senzorul pentru cateva milisecunde iar comutarea intre moduri este de asemenea foarte usoara si se realizeaza prin atingerea oricarei laterale.
  Aplicatia Scuba Capsule pentru Iphone impreuna cu carcasa Scuba Capsule ofera toate functiile unui computer de scufundare premium si multe altele.
  Intreaga aventura poate fi publicata online imediat dupa scufundare, daca scafandrul doreste sa impartaseasca frumusetile scufundate cu prietenii. Profilul scufundarii poate fi de asemenea afisat . Daca sunteti in cautarea distractiei si sigurantei, Scuba Capsule este ceea ce aveti nevoie!

FUNCTIONS AND FEATURES


   + Media player
   + Photo and video
   + Gas change and Trimix functions
   + Swiss-made pressure sensor
   + 150 Meter waterproof
   + scratch resistant Gorilla glass
   + modern infrared touch sensor
   + much more..

Culoare:
Articol: #SC0002
Specificatii tehnice
Pret: 4603.15 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Scuba Capsule IPHONE 6

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro