Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Combinatia MK25 EVO/A700 asigura cel mai inalt nivel de performanta posibil. Este sistemul regulator ideal pentru scufundari extreme sau pentru scufundatorii profesionisti, asigurand un debit de aer suficient pentru conditii de efort intensiv sau stres.
MK25 EVO Prima treapta:
   - Echilibrat, cu piston cu flux de aer, intr-un corp din alama cromat ofera flux de aer constant si fara efort neafectat de adancime, presiunea din butelie, sau rata de respiratie.
   - Sistemul patentat XTIS (Extended Thermal Insulating System) izoleaza complet elementele mecanice de frig, crescand rezistenta la inghet cu 30 la suta fata de precedentul MK25, fara a compromite performanta de respiratie. Componentele principale ale sistemului de izolatie sunt marcate in albastru.
   - Noua izolare a arcului, a corpului bucse, capacul anti-inghet, corpul mai mare si filetul capacului, lucreaza toate impreuna cu XTIS pentru a imbunatati performanta in apa rece.
   - Protectia anti-inghet creste radical fiabilitatea respiratiei atunci cand scufundari in cele mai extreme temperaturi ale apei.
   - Doua porturi opuse de inalta presiune permit primei trepte sa fie pozitionata fie in sus sau in jos.
   - Cinci orificii cu debit mare de presiune scazuta pe un sistem de pivotare maximizeaza optiunile de rutare ale furtunelor.
   - Reglarea presiunii intermediare se face extern permitand tehnicienilor sa ajusteze performantele rapid si usor.
   - Disponibil in ambele configuratii: 232bar INT sau 300bar DIN.
   - Greutate: 232 INT 790g; DIN 300 570g.
   - Capacitate Uscatorul 2900psi / 200bar: (l / min / SCFM):> 8500/301.
   - Presiune intermediara (psi / bar): 133-142 / 9.2-9.8.

A700 - Treapta II
  Cea de a doua treapta A700, cu carcasa din metal lucrata manual, cu capac ce se prinde in suruburi, carcasa supapei din metal, prezinta o reala muscularitate in design. Tehnologia supapei balansata si supapa de evacuare supradimensionata lucreaza in combinatie cu un teu de evacuare cu sectiune bine conceputa, o purajare de top si controale usor de folosit pentru a crea un regulator perfect cu inhalare fara efort si usurinta in expiratie de neegalat.

Caracteristici principale:
   - Supapa de aer echilibrat uniformizeaza efortul de inhalare atunci cand va scufundati la diverse adancimi si cu diverse presiuni in butelie.
   - Carcasa robusta, capacul frontal ?i carcasa supapei (butoi) complet din metal sunt capabile s? reziste ani de zile de scufundari agresive.
   - Constructia din metal permite utilizarea unei diafragme mai mari in interiorul unei carcase compacte crescand astfel sensitivitatea la respiratie.
   - Reglajele includ un buton pentru reglarea efortului la inhalare si o maneta pre-scufundare / scufundare Venturi-Initiated Vacuum Assist (VIVA).
   - Furtunul de aer are un alezaj supradimensionat (diametru interior mai mare), ce permite trecerea unui debit mai mare de aer la fiecare inhalare.
   - Piesa bucala ortodontica ultra-confortabila este usor de prins, dar nu inhiba fluxul de aer.
   - Greutate (fara piesa bucala): 261g.
   - Capacitate 2900psi / 200bar: 2000 l / min - 71 SCFM.

Culoare:
Articol: #12770030
Pret: 2970.23 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Regulator Scubapro MK25 EVO DIN 300/A700

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro