Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori


  Scufundari in configuratia sidemount

   Scafandrii care sar in apa fara butelii in spate pot fi observati in fotografiile de vacanta ale multor scafandrii, cat si in multe filme documentare sau reviste stiintifice.
  Fiind un normativ in scufundarile la epave si in pesteri, configuratia echipamentului in sistem Sidemount este acum descoperita de toti mai multi scafandri. Scufundarea este simpla, placuta si lipsita de greutate, fara povara echipamentului de scufundare ce apasa pe spate - cine nu ar dori sa experimenteze acest lucru ?
  Pentru a efectua acet tip de scufundari in conditii de siguranta este nevoie de pregatire speciala. Din pacate, aceste scufundari sunt adesea efectuate fara cunostiintele si pregatirea necesara , ceea ce creste gradul de risc al scufundarii. Prin urmare, este necesar sa detineti cunostiintele, abilitatile si antrenamentul corespunzator pentru a efectua scufundarile in configuratia Sidemount in conditii de siguranta. Veti invata totul despre istoricul, avantajele si echipamentul de scufundare in configuratia Sidemount. In practica, veti invata cum sa va configurati echipamentul si sa il manevrati in apa. Veti observa ca flotabilitatea si modul de deplasare in apa va vor oferi o noua experienta a scufundarii.

Continutul cursului:

  - Istoric si fond
  - Beneficii pentru scafadrul recreational
  - Echipamente si configurare
  - Manevrarea in practica
  - Flotabilitate
  - Planificarea unei scufundari in configuratie Sidemount

  Cursul de Specializare SSI "Scufundare in configuratie Sidemount" este constituit din sesiuni academice scurte, combinate cu practica in apa, pentru a asigura confortul si siguranta scufundarii cu aceasta configuratie noua a echipamentului. Cu pregatirea adecvata va puteti bucura de scufundarea in configuratie Sidemount oricand.

Culoare:
Articol: #SSI-013
Pret: 1000.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Recreational Sidemount Diving curs SSI

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro