Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Backplate-ul de otel este taiat precis cu ajutorul unui jet de apa abraziv, din placa de otel inoxidabil seria 300, groasa (#11-0.118" grosime), avand greutatea de 2.13kg(M) respectiv 2.63kg(L)Caracteristici principale:
  - Backplate-ul Medium este potrivita pentru majoritatea scufundatorilor cu inaltime intre 160 si 182cm, iar Large este potrivita pentru scafandri cu inaltime intre 182 si 190cm, cu spate mai lat.
  - Backplate-ul DSS este prevazut cu slot-uri corect inclinate pentru harnasament, si un profil mai plat decat al altor backplate-uri, ceea ce asigura un confort sporit si un profil mai redus la utilizarea cu o singura butelie.
  - Chingile de prindere ale buteliei sunt amplasate astfel incat sa nu deranjeze harnasamentul. Gauri cu diametru larg, facute in marginea placii, permit atasarea usoara a accesoriilor. Toate sloturile pentru harnasament ce poarta greutatea sistemului SCUBA sunt echipate cu protectii din elastomer termoplastic dur, permanent fixate, ce protejeaza chingile de uzura.
  - Va scufundati cu butelii duble? Nici o problema - gaurile corespunzatoare au fost deja facute in placa, la distanta de 11", pentru montarea buteliilor duble. Gaura inferioara este alungita, pentru montarea usoara a sistemelor duble care nu sunt perfect aliniate la 11".
  - Toate orificiile din placa sunt rotunjite cu grija, pana la o suprafata uniforma, satinata.
  - Placile sunt indoite uniform, printr-o singura presare, pentru a asigura o forma cat mai precisa.

Culoare:
Articol: #10004
Pret: 720.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:


Pro-Fit Stainless Steel BackPlate,

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro