Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Sa stiti cum si cand sa folositi oxigenul in situatii de urgenta este o importanta abilitate care va pregateste sa ii ajutati si pe altii in caz de nevoie. Certificarea PADI Emergency Oxygen Provider va permite sa recunoasteti simptomele bolilor de scufundare care pot fi tratate cu oxigen si sa fiti pregatiti sa oferiti ajutor.


Pentru acest curs nu sunt necesare alte certificari sau sesiuni de scufundare, nu exista restrictii de varsta - este un curs deschis tuturor. Practicantii de scuba diving, snorkeling si toti cei care sunt in jurul scufundatorilor - echipajele ambarcatiunilor, salvatorii, etc. - beneficiaza de aceasta pregatire.

Ce veti invata?
   Veti invata despre traumele care pot sa apara la scufundari, despre diferite tipuri de echipamente de administrare a oxigenului medicinal si consideratii de siguranta atunci cand utilizati oxigenul.
   Apoi veti practica:
  Asamblarea si demontarea echipamentelor de oxigen.
  Montarea unei masti non-rebreather si a unei supape de inhalare la cerere la un scafandru care respira.
   Folosirea unei masti de buzunar la un scafandru care nu respira.

Cum puteti sa incepeti pregatirea acum?
   Vizitati centrul de scufundari PADI pentru a va inscrie la curs si pentru a obtine manualul PADI Emergency Oxygen Provide. Cititi manualul inainte de curs, conform instructiunilor primite de la instructorul dumneavoastra, pentru a fi pregatiti pentru sesiunea practica.

Ce echipamente veti folosi?
   Instructorul dumneavoastra PADI va dispune de unitatile de oxigen necesare pentru a fi utilizate la pregatirea din timpul cursului, iar centrul dumneavoastra PADI va poate ajuta sa achizitionati propria unitate pentru utilizare dupa curs. De asemenea, va trebui sa aveti o masca non-rebreather de unica folosinta utilizata in timpul sesiunilor de practica, pe care instructorul dumneavoastra o poate oferi.Culoare:
Articol: #PADI-005
Pret: 500.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

PADI EMERGENCY OXYGEN PROVIDER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro