Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Te-ai intrebat mereu cum e sa respiri sub apa? Daca vrei sa incerci scuba divingul dar nu esti sigur inca daca vrei sa faci cursul si sa devii sacafandru, atunci Discover Scuba Diving este pentru tine! Oferim acest progam fie in piscina (iarna) fie direct de pe plaja sau din barca (vara la Marea Neagra).
Poti incerca scuba chiar aici aproape de casa! Desi nu este un curs cu certificare scuba, Discover Scuba Diving este o introducere usoara si rapida asupra a ceea ce este nevoie pentru a explora lumea subacvatica. Pentru a te inscrie la experienta PADI Discover Scuba Diving trebuie sa ai minim 10 ani. Nu este necesara nicio experienta scuba anterioara, dar trebuie sa ai o stare de sanatate rezonabila.

Ce vei invata ?
   Vei invata instructiunile de siguranta de baza si exercitiile necesare pentru a te scufunda sub supravegherea directa a unui profesionist PADI. Daca faci o scufundare in ape deschise, vei practica ceva mai multe exercitii in apa mica ca sa te pregateasca pentru aventura.

Fii gata sa:
   Inveti din ce este compus echipamentul scuba pe care il folosesti ca sa te scufunzi si de usor este sa te misti sub apa cu el.
   Afli cum e sa respiri sub apa .
   Inveti exercitii cheie pe care le vei folosi la orice scufundare pe viitor.
   Sa te distrezi inotand si exploran.
   Auzi despre cum sa devii scafandru certificat prin cursul PADI Open Water Diver.

Culoare:
Articol: #PADI-000
Pret: 200.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

PADI Discover Scuba Diving - Descopera lumea scufundarilor

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro