Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Reuniunea scafandrilor si a celor ce iubesc apa pentru a face diferenta! Urmand acest curs veti intelege care sunt cele mai presante probleme cu care se confrunta mediul acvatic si cum sa il protejati.
Filosofia Project AWARE este sa mobilizeze la nivel global, scafandri si iubitorii mediului acvatic, interesati de protejarea resurselor acvatice, interesati sa faca diferenta. Prin obtinerea brevetului Project AWARE Specialist deveniti constient de problemele presante cu care se confrunta vulnerabilul mediu acvatic si veti stii care sunt actiunile zilnice pe care le puteti intreprinde pentru protejarea acestuia. Toti cei interesati de lumea scufundata ar trebui sa urmeze acest curs. Nu este necesara nicio alta certificare sau experienta anterioara, nu exista o limita de varsta si nu sunt necesare scufundari pentru aceasta specializare.

Partea teoretica si practica
   In timpul discutiilor din sala de curs veti invata:
   Cum reuneste Project AWARE scafandri si iubitorii mediului acvatic pentru a face diferenta!
   Despre probleme de mediu din zonele oceanice si costiere.
   Despre provocarile din domeniul pescuitului si aspecte de sustenabilitate.
   Ce se intampla cu recifele de corali si locuitorii acestora.
   Rolul dumneavoastra in protejarea mediului acvatic

Cum incepeti cursul?
   Veti folosi manualul in format digital AWARE Our World, Our Water ce poate fi descaracat gratuit chiar acum de la adresa ProjectAWARE.org. Puteti incepe sa cititi manualul in vederea intalnirii cu instructorul dumneavoastra.

Culoare:
Articol: #PADI-020
Pret: 500.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

PADI COURSE - PROJECT AWARE SPECIALIST

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro