Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Octopus Ellipse utilizeaza aceeasi carcasa ca si treapta a II-a normala Ellipse, din tehnopolimeri speciali, singura diferenta fiind culoarea galbena.


Furtunul este de asemenea galben si mai lung (100 cm fata de numai 76cm). Toate componentele Ellipse se regasesc si in acest octopus: deschiderea plianta a carcasei, diafragma rabatabila, parghia proiectata pe computer, miscarea inclinata a pistonului, sistemul de etansare dintre valva si carcasa, posibilitatea de a extrage intregul mecanism din carcasa. Fluxul de aer este ghidat spre mustiuc prin injectie, crescand performantele. Partea superioara a corpului octopusului are un deflector care se bazeaza pe efectul Venturi, configurabil in modul dive/pre-dive. Performantele acestei trepte a II-a sunt extrem de ridicate, desi este calibrata astfel incat efortul respirator sa fie un pic mai mare decat la Ellipse standard, penru a preveni pierderile de aer. Octopusul Ellipse se potriveste cu toate treptele I Cressi, si cu orice alte trepte I avand presiunea intermediara intre 9 si 10 bari.
Specificatii tehnice:
   - efort de inhalare: 8mbar
   - efort de expirare: 11mbar
   - lucru mecanic al respiratiei: 1.3J/l
   - debit: 1300 l/m
   - greutate: 166g

Culoare: negru, galben
Articol: #HX817000
Pret: 403.20 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Octopus Ellipse

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro