Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

OXYDIVE este un aparat pentru respiratie cu circuit inchis sub apa utilizat in operatiunile subacvatice ce necesita camuflare. Oxydive este utilizat numai de catre TCSD (Tactical Special Operations Divers) pentru a fi nedetectati sau in sabotarea operatiunilor.Oxydive este conceput pentru scufundarile cu oxigen pana la adancimea de 8 metrii.Acest aparat se comercializeaza doar unitatilor TCSD agrementate pentru acest gen de operatii.
Oxidive a fost testat de catre US Navy Experimental Diving Unit (NEDU), Iulie 1982, Raport cu Nr. 3-82 "Unmanned Evaluation of six closed-circuit oxygen rebreathers" (James R Middleton).
Caracteristici principale:
  
Tubul de oxigen:
   - Tubul de oxigen este plasat intre unitatea de absorbtie si sacul de respiratie pentru a proteja atat sacul de respirat cat si regulatorul. Butelia standard de 1.5litrii, de otel, are o presiune de 200 bar (3000psi). De asemenea sunt disponibile si butelii in versiunea antimagnetica.
Greutate:
   - cu oxigen si cartus filtrant cu substanta activa, 13 kg
   - fara oxigen si cartus filtrant cu substanta activa, 10.5 kg
Volume tuburi:
   - standard, 1.5 litrii, 200 bar (3 000 psi)
   - anti-magnetic, 1.3 litrii, 200 bar (3 000 psi)
Dimensiuni:
   - (I x L x l): 500 x 350 x 190 mm
Durata/ timpul de operare:
   - Tubul de oxigen de 1.5 litrii incarcat la 200 bar contine aproximativ 300 litrii de oxigen. Aceasta permita o durata/ timp de operare de 3 ore si 20 minute. Estimrea este efectuata presupunand consumul de oxigen ca fiind de 1.5litrii/minut.
Regulatorul :
   - constituit din patru parti pricipale: valva by-pass, unitatea de dozaj, valva relief si unitatea de control a flotabilitatii.
   - Valva by-pass: Scafandrul poate oricand adauga manual oxigen in circuitul de respiratie activand manual valva by-pass.
   - Unitatea de dozaj: Masoara volumul de oxigen consumat si injecteaza un volum egal in circuitul de respiratie la fiecare inhalare. Unitatea de dozaj functioneaza fara sa fie activata sau sa fie impiedicata de rezistenta la respirare.
   - Valva relief: este conectata la regulator. De asemenea functioneaza si ca valva relief pentru circuitul de respiratie, care independent de pozitia scafandrului se va deschide daca presiunea in circuitul de respiratie depaseste 200mm coloana de apa (WG).
   - Unitatea de control a flotabilitati: are posibilitatea de a setea 4 moduri diferite pentru cresterea scaderea flotabilitatii in comparatie cu ajustarea flotabilitatii facuta individual la inceperea scufundarii. Oricand se doreste se poate reveni la flotabilitatea originala.
Sacul de respirat:
   - plasat pe pieptul scafandrului, aproape de plamanii acestuia obtinandu-se astfel cea mai mica rezistenta in respiratie in momentul inhalarii sau expiratiei.
Unitatea de absorbtie:
   - consta dintr-o carcasa absorbanta si un cartus. Catusul filtrant cu bicarbonat de sodiu este izolant de apa rece inconjuratoare si durata de functionare este un factor independent si nu se raporteaza la temperatura apei. Astfel se obtine un nivel superior de utilizare si un nivel redus al rezistentei in procesul de respiratie. Cartusul absorbant poate fi ambalat si depozitat pentru folosire indelungata.
Mustiucul:
   - valvele unidirectionale din mustiuc asiugura un nivel scazut de dioxid de carbon inhalat. Ansamblul poate fi oprit cu o valva pentru a preveni eventualele patrunderi ale apei datorate unor scurgeri. alve to prevent inward leakage of water
Harnasamentul:
   - robust si usor de utilizat. Intreaga unitate poate fi usor debarasata prin scoatearea capului si deschiderea cataramei.
Vestea de salvare:
   - integrata in harnasament si este disponibila ca si optiune. Atunci cand nu este utilizata, aceasta sta protejata intr-o husa protejata. Veste de salvare se umfla utilizand un cartus de CO2 sau o butelie cu aer. Pentru cresterea sigurantei, vestea de salvare poate fi de asemenea integrata cu o valva hidrostatica pentru umflare automata pentru cazul in care scafandrul a ajuns la o adancime periculoasa.
Intretinerea:
   - Aparatul pentru respiratie de la Interspiro reprezinta o investitie cu garantie pe toata durata vietii atunci cand este utilizat in mod corespunzator. Pentru a simplifica partea de intretinere si a obtine maximul de peformanta de la produs, se recomanda utilizarea kit-urilor service, ce contin piese originale de schimb necesare pentru o mentenanta corespunzatoare.

Culoare: negru
Articol: #OXYDIVE
Pret:Contactati-ne !
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

OXYDIVE

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro