Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Un design cu adevarat definitoriu. Jaguar LSR este alegerea corecta pentru aceia care doresc echipament perfect, studiat in detaliu pentru utilizatorii pretentiosi care doresc cea mai buna performanta de la echipamentul lor sportiv.   Forma de masca stabileste o legatura naturala intre fata si lentile.
    Hidrodinamica perfecta a ochelarilor ofera siguranta totala chiar si in apele cele mai agitate.
   Designul hidrodinamic al lentilelor completeaza perfect fata, evitand distorsiunile vizuale in apele agitate.
    Lentilele curbe, conice sunt rezultatul unor studii intense, in cautarea celui mai bun si larg camp vizual posibil si a unui mod de reducere a distorsiunilor optice deranjante , adesea experimentate sub apa.
    Designul de competitie aduce ochelarii foarte aproape de fata, de aceea inotul la viteze mari va crea vibratii mult mai reduse.

Sisteme HEAD:
 • NOFOG - Lentilele sunt tratate si impregnate cu solutii speciale pentru a asigura o vizibilitate excelenta si pentru a preveni aburirea
 • UV100% - Sistemul UV asigura protectia ochilor impotriva razelor ultraviolete
 • LSR - Liquid Silicone Rubber
  Cauciucul siliconic este un material de inalta calitate cu proprietati de rezistenta chimica, termica si mecanica. Este extrem de flexibil la temperaturi joase si nu isi schimba proprietatile la variatiuni de temperatura - acest lucru deosebeste cauciucul siliconic de restul polimerilor. Siliconul nu atrage apa, iar acest lucru inseamna ca nu va oferi un mediu propice pentru dezvoltarea microalgelor sau a altor bacterii pe suprafata acestor ochelari de inot. Deasemenea este rezistent la apa fierbinte, detergenti sau alte produse de curatare. Razele ultraviolet sau alti agenti oxidanti nu reprezinta un pericol pentru acest cauciucul siliconic Head. Ochelarii de inot fabricati astfel sunt hypoallergenici, igienici, robusti, moi, flexibili in contactul cu corpul inotatorului.
 • PC - Polycarbonate - Lentile fabricate din polycarbonat, rezistente la zgarieturi sau spargere.
 • MAXVIEW - Lentilele WIDE ANGLE ofera o vedere periferica maxima.
 • MONO - Structura fabricata dintr-o singura bucata asigura siguranta si confort sporit.
 • QUICKADJ - Sistem de ajustare a baretei de prindere foarte usor de folosit si personalizat pentru fiecare inotator in parte.
 • POUCH - Acesti ochelari de inot sunt protejati de o carcasa special conceputa pentru a asigura protectia la socuri mecanice si zgarieturi.


  Culoare:
  Articol: #451007
  Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
    
  Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

  Culoare:


OCHELARI INOT JAGUAR LSR

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro