Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Ochelari de inot pentru antrenament la piscina.   Sistemul tehnologic de imbinare al siliconului patentat de catre HEAD adauga noi caracteristici unui material care oferea deja inalta performanta; multumita acestui silicon mult mai moale ochelarii de inot se fixeaza mult mai usor pe fata fiecarui inotator, oferind confort incomparabil.

    Pe de alta parte pentru rama acestor ochelari de inot este folosit un silicon mai rigid pentru a oferi rezistenta marita la socuri mecanice.

   Mai mult, sistemul de ajustare al baretei de prindere este patentat HEAD si permite fixare rapida pe cap a ochelarilor de inot prin personalizarea baretei de silicon.

   Datorita designului in stil italian, ochelarii de inot Jaguar LSR+ prezinta caracteristici si rafinament de inalta clasa.

    Purtand in timpul antrenamentelor de natatie acesti ochelari de inot, puteti fi siguri ca detineti un produs distinct si cu un aspect de ultima moda.

Sisteme HEAD:
  • NOFOG - Lentilele sunt tratate si impregnate cu solutii speciale pentru a asigura o vizibilitate excelenta si pentru a preveni aburirea
  • UV100% - Sistemul UV asigura protectia ochilor impotriva razelor ultraviolete.
  • LSR+ - Combinatia dintre cele doua tipuri de silicon, moale si rigid, ofera fixare perfecta si confort
  • PC - Polycarbonate - Lentile fabricate din polycarbonat, rezistente la zgarieturi sau spargere
  • MAXVIEW - Lentilele WIDE ANGLE ofera o vedere periferica maxima
  • MONO - Structura fabricata dintr-o singura bucata asigura siguranta si confort sporit
  • QUICKADJ - Sistem de ajustare a baretei de prindere foarte usor de folosit si personalizat pentru fiecare inotator in parte
  • POUCH - Acesti ochelari de inot sunt protejati de o carcasa special conceputa pentru a asigura protectia la socuri mecanice si zgarieturiCuloare:
Articol: #451005
Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Culoare:


OCHELARI INOT JAGUAR LSR +

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro