Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Computer de diving complet customizabil.

MANTIS 1(M1) ofera scufundatorului amestecul dintre precizia unui computer sofisticat si un ceas cu stil. M1 este similar cu modelul M2 de la SCUBAPRO ca forma si functii. M1 este computerul de diving pentru scafandri care doresc tehnologia inteligenta oferita de factorul inovativ Human Factor Diving™ al SCUBAPRO, dar care nu au nevoie de integrare a aerului sau o busola digitala integrata.

   Human Factor Diving™ este o abordare exclusiva a Scubapro asupra proiectarii de echipamente ce imbina Factori Umani cu Ergonomia (o doctrina inginereasca ce se focuseaza pe interactiunea dintre produs si utilizator) , Biometrica (stiinta masurarii si analizarii datelor biologice ale unei persoane) si Tehnologia Purtarii (echipamente proiectate sa fie purtate pe corp) pentru a crea produse de ultima generatie pentru scuba diving care sunt compacte, usor de folosit si cel mai important, ofera rapoarte in timp real despre starea organismului atat la suprafata cat si in adancuri, ca sa poti obtine maximul de la corpul tau, de la scufundare si de la viata.
  MANTIS 1 este un exemplu excelent de amestec de ultima generatie de forma si functii. Oferind un computer de diving complet customizabil in stilul unui ceas si foarte usor de folosit, MANTIS 1 vine cu un ecran placut vizual, un meniu intuitiv cu un sistem simplu circular de navigare, facandu-l unul dintre cele mai usor de folosit computer de scufundari de pe piata.
  Dar ceea ce il face pe MANTIS 1cu adevarat unic este capacitatea sa de a furniza date personalizate prin utilizarea biometricii. Ceea ce iti va permite sa maximizezi functiile de operare ale organismului tau si te poate anunta de potentiale probleme inainte ca acestea sa se transforme in evenimente majore. Pe scurt, acest sistem de auto-urmarire ajuta la cresterea performantei la scufundari, scade riscul de accidente si mareste increderea de sine.
  Un instrument elegant si extrem de versatil, atat deasupra cat si sub apa, pentru utilizarea de zi cu zi, MANTIS 1 ofera functii complete de cronometraj pentru sport si exercitii. Altimetrul si termometrul va permit sa urmariti drumetiile si excursiile la cote inalte. Cronograful cu memorie de tura este excelent pentru alergare, sau aveti posibilitatea sa comutati pe modul de inot si sa inregistreze timpul de inot, numarul de cicluri de inotare si la distanta inotata.
  Petru scufundari, MANTIS 1 stie sa calculeze trei mixturi de gaze, de la 21% nitrox la 100% O2, in plus, ofera un algoritm fix PPO2 CCR pentru rebreathere cu circuit inchis. Are patru moduri subacvatice: Scuba, Gauge, Freediving si CCR. Cu centura HRM optionala va puteti monitoriza ritmul cardiac la adâncime - un alt lucru exclusiv SCUBAPRO. Centura HRM masoara, de asemenea, temperatura pielii, care poate fi luata in considerare in algoritmul dvs. de decompresie pentru un diving mai sigur si mai eficient. Iar pentru datele de log MANTIS 1 vine cu software-ul LogTRAK pentru PC MANTIS 1 si Mac, precum si o aplicatie Android LogTRAK.
   Oferind echilibrul perfect de caracteristici si functii superioare subacvatice, MANTIS 1 este un computer de diving in stil ceas de mana ca niciun altul. Prin furnizarea de informatii vitale, individualizate intr-un sistem de livrare intuitiv, veti fi in masura sa luati decizii inteligente bazate pe date solide cu caracter personal pentru a face scufundari mai in siguranta, a imbunatati fitnessul, a ajuta la imbunatatirea abilitatilor dumneavoastra de scufundari, si, ca urmare, a face timpul petrecut sub apa mult mai distractiv. Si la urma urmei, despre asta este vorba la scufundari.

Caracteristici principale:
  

Algoritmul adaptiv
   - Toti algoritmii computerelor de scufundari folosesc ca si factori de calcul profunzimea, timpul si se amestecul de gaz folosit pentru a calcula timpul de deco. Cu toate acestea, algoritmul ZHL-8 ADT MB PMG al lui SCUBAPRO este singurul algoritm care include rata de respiratie a scafandrului, ritmul cardiac si temperatura pielii ca un indicator al volumului de lucru in timpul unei scufundari si ajusteaza planul de decompresie pentru a evita factorii de risc.
   - Setari microbubble Acestea permit ca algoritmul adaptiv sa fie ajustat nivelului de experienta corespunzator fiecarui scafandru, in functie de vârsta si de conditia fizica. Alegerea unui nivel de microbule intre L0-L5 va permite fie sa luati mai putin azot sau sa scapati de gazul rezidual mai repede.
   - Monitorizarea ritmului cardiac Prin monitorizarea vizuala a ritmul cardiac, puteti evalua mai bine volumul de efort al dvs. - in timp real - si sa reactionati prompt la stres sporit sau supra-efort. In acelasi timp, computerul de scufundari incorporeaza aceste informatii ale efortului depus in calculul sau, ajustand algoritmul pentru a face scufundarea mai sigura. La un nivel mai putin critic, masurarea ritmului cardiac, de asemenea, va permite sa va concentrati pe cresterea antrenamentului de anduranta, care va permite sa transformati dragostea de scufundari intr-un sport de fitness.
   - Monitor de temperatura pielii Aceasta caracteristica in curs de brevetare ofera inca un alt aspect al fiziologiei dvs., care poate fi luata in considerare in algoritm. Extrem de rece poate afecta capacitatea unui scafandru de a elimina azotul acumulat. Aceste informatii suplimentare actualizeaza algoritmul si calculele sale de decompresie pentru a imbunatati experienta scufundarii.
   - Opriri intermediare (PDIS-uri) Calculeaza o oprire intermediara bazata pe cât de mult azot a absorbit organismul, luându-se in considerare scufundarea curenta, scufundari anterioare si amestecuri de respiratie.
   - Numarator de miscari Poate fi un ajutor valoros in numararea turelor de bazin. Prin urmarirea de miscari, puteti calcula, de asemenea distanta.

Arderea caloriilor
   - Poate fi calculata prin combinarea datelor de ritm cardiac si volumul de efort. In societatea de azi e greu sa gaseti pe cineva care nu este interesat de cât de multe calorii au fost arse pe parcursul zilei la scufundari. (Tracker-ul de Calorii este disponibil atunci când se utilizeaza software-ul LogTRAK.)

Specificatii tehnice
   - Orientat catre scufundari de agrement si tehnice, precum si scufundari CCR si freediveri
   - Strat durabil de acoperire negru Tech ofera o protectie excelenta la zgarieturi, apa sarata si la coroziune.
   - Algoritmul de predictie Multi-Gas ZHL8 ADT MB poate gazdui trei gaze (21-100% O2).
   - PDIS-uri (Opriri Intermediare) calculeaza un palier intermediar pe baza incarcarii cu N2, scufundarile actuale si anterioare si amestecuri de gaz pentru un diving mai sigur.
   - Nivelurile de microbule va permit sa reglati nivelul de prudenta in algoritmul pentru a se potrivi nivelului de experienta, vârsta si conditie fizica.
   - Monitorizarea optionala a ritmului cardiac inregistreaza ritmul cardiac si temperatura pielii (numai cu ajutorul curelei de transmisie SCUBAPRO HRM), care pot fi luate in considerare in calculul decompresie, impreuna cu volumul de efort.
   - Carcasa este construita din cel mai inalt grad marin din otel inoxidabil 316L cu un finisaj lustruit cu doua culori care ambele protejeaza si arata foarte bine.
   - Butoanele de control magnetice elimina nevoia de gauri, mentinând etanseitatea carcasei si maximizarea fiabilitatii mecanice.
   -Avantajos pentru freediving.

PLUS
   - Patru moduri Dive: Scuba, Gauge, Freediving si CCR.
   - Mod de inot.
   - Functie de ceas si cronograf permanente.
   - Cronograf cu memorie de tur pentru cursa.
   - Algoritmul fix PPO2 CCR.
   - Adâncime maxima de functionare: 394ft / 120m.
   - Ecran LCD segmentat.
   - Sticla minerala de protectie.
   - Caractere si grafica usor de citit.
   - Jurnal de bord imbunatatit pentru freediving.
   - Baterie CR2032 inlocuibil cu timp evaluat de doi ani / 300 scufunari.
   - PC si Mac compatibil utilizând LogTRAK cu suport optional.
   - Android App LogTRAK este de asemenea disponibil.

SCUBAPRO este singura companie producatoare de echipament de diving care ofera un astfel de calculator inovatoar de diving.

Culoare:
Articol: #05.062.100
Specificatii tehnice
Pret: 1459.20 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Mantis 1.0

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro