Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

MK25 EVO - treapta I Scubapro a fost dintotdeauna liderul indiscutabil al producatorilor de regulatoare cu piston. MK25 EVO reprezinta o incununare a realizarilor acestei companii, beneficiind de un vast set de tehnologii create si patentate de Scubapro de-a lungul timpului, si oferind astfel o fiabilitate si performanta neintrecute.


MK25 EVO este un regulator cu piston echilibrat, fiind cea mai performanta prima treapta din gama de produse Scubapro, si furnizand o presiune intermediara extrem de stabila precum si un debit foarte mare de aer. Acest lucru inseamna un flux de aer oferit cu usurinta si promptitudine la orice presiune a buteliei sau temperatura a apei, pentru o scufundare lipsita de griji. Avantajul principal al unei trepte I pe baza de piston consta in fiabilitatea si nevoile reduse de intretinere, datorate mecanismului simplu si eficient, cu mai putine parti mobile. La fel de important este si faptul ca nici un alt tip de treapta I nu poate oferi un debit la fel de mare de aer ca cele in sistem de piston echilibrat. Aceasta tehnologie permite utilizarea de parti componente mai usoare si mai sensibile, oferind astfel un raspuns ultrarapid la cererea de aer si un debit ridicat, mai ales atunci cand presiunea buteliei a scazut. Scufundatorul obosit va beneficia de o respiratie fara efort in timpul ascensiunii sau al palierelor de decompresie. MK25 este prevazut cu doua iesiri de presiune inalta (HP), situate in pozitii diametral opuse, ceea ce permite montarea sa pe butelie atat orientat in sus cat si in jos. Cinci iesiri de presiune scazuta (LP) situate pe un cap rotativ ofera o libertate maxima in amplasarea tuturor componentelor sistemului regulator. Presiunea intermediara a MK25 poate fi reglata fara a-l demonta, permitand astfel reglarea rapida in caz de nevoie. Corpul de bronz placat cu crom asigura o rezistenta excelenta la apa de mare si la coroziune. Pentru scufundari in ape extrem de reci, treapta MK25 EVO este proiectata astfel incat suprafata sa exterioara sa actioneze ca un radiator cu suprafata mare (datorita striatiilor), ce ii incalzeste camera interioara. MK25 EVO a fost testat in conditii extreme.

Informatii tehnice:
   - Echilibrat, cu piston cu flux de aer, intr-un corp din alama cromat ofera flux de aer constant si fara efort neafectat de adancime, presiunea din butelie, sau rata de respiratie.
   - Sistemul patentat XTIS (Extended Thermal Insulating System) izoleaza complet elementele mecanice de frig, crescand rezistenta la inghet cu 30 la suta fata de precedentul MK25, fara a compromite performanta de respiratie. Componentele principale ale sistemului de izolatie sunt marcate in albastru.
   - Noua izolare a arcului, a corpului bucse, capacul anti-inghet, corpul mai mare si filetul capacului, lucreaza toate impreuna cu XTIS pentru a imbunatati performanta in apa rece.
   - Protectia anti-inghet creste radical fiabilitatea respiratiei atunci cand scufundari in cele mai extreme temperaturi ale apei.
   - Doua porturi opuse de inalta presiune permit primei trepte sa fie pozitionata fie in sus sau in jos.
   - Cinci orificii cu debit mare de presiune scazuta pe un sistem de pivotare maximizeaza optiunile de rutare ale furtunelor.
   - Reglarea presiunii intermediare se face extern permitand tehnicienilor sa ajusteze performantele rapid si usor.
   - Disponibil in ambele configuratii: 232bar INT sau 300bar DIN.
   - Greutate: 232 INT 790g; DIN 300 570g.
   - Capacitate Uscatorul 2900psi / 200bar: (l / min / SCFM):> 8500/301.
   - Presiune intermediara (psi / bar): 133-142 / 9.2-9.8.

Culoare:
Articol: #10.713.010
Pret: 1297.15 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

MK25 EVO

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro