Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

MK25 EVO/S560 NITROX Un sistem regulator performant pentru scufundarile dumneavoastra; combinatia dintre treapta I de top MK25 EVO si treapta a II-a S560 formeaza impreuna un sistem de inalta performanta si in acelasi timp simplu de utilizat, intr-o combinatie pregatita pentru utilizarea cu Nitrox. Nitrox (aer imbogatit cu oxigen) este termenul care denumeste amestecurile de gaze pentru respirat cu un procentaj de oxigen mai mare de 21%. Utilizarea acestei trepte I este sigura pentru orice combinatii de oxigen si azot, pana la concentratii de oxigen 100%, la o presiune de maxim 200 de atmosfere, conform normelor EU EN13949:2004 si EN144-3:2004 pentru aparate de respirat.


MK25 EVO NITROX

MK25 EVO este cea mai performanta treapta I realizata de Scubapro, utilizand un mecanism pe baza de piston echilibrat. Aceasta treapta I asigura o presiune intermediara extrem de stabila, fluxul de gaz nefiind afectat de presiunea gazului din butelie sau de temperatura apei. Scafandrul obosit la sfarsitul scufundarii va aprecia din plin usurinta respiratiei asigurate de aceasta treapta I in timpul ascensiunii spre suprafata sau a palierelor de decompresie. Seria de regulatoare MK25 EVO reprezinta alegerea perfecta pentru scufundatori sportivi sau profesionisti, ce desfasoara activitati solicitante sub apa. Pentru maxima libertate in instalarea sistemului regulatorului pe butelie, porturile de presiune joasa ale MK25 EVO sunt amplasate pe o turela rotativa. Sistemul de racordare a acestei trepte I la butelie este compatibil cu valvele special proiectate pentru Nitrox, impiedicand astfel conectarea eronata la o butelie pentru aer comprimat. Acest lucru elimina riscul de contaminare a treptei I cu reziduuri periculoase.

Caracteristici principale:

   - MK25 EVO utilizeaza cea mai performanta tehnologie disponibila, pe baza de piston echilibrat, ce asigura un debit de gaz mult mai mare decat orice alta treapta I, un raspuns instantaneu la cererea de gaz si un efort al respiratiei extrem de redus.
   - 5 porturi de presiune joasa (LP) de debit mare (HF), amplasate pe o turela rotativa, ce pot furniza cu 15% mai mult gaz decat porturile normale.
   - 2 porturi de presiune inalta (HP
   - sistem exterior de ajustare a presiunii intermediare
   - corp din bronz cromat
   - greutate: 632g
   - disponibil in varianta Dedicated Nitrox (EN144-3 200 atm)
   - debit la 200 atm: >8500 l/m

S560 NITROX

S560 NITROX este o treapta a II-a compacta si usoara, intr-o constructie speciala ce permite utilizarea sa cu Nitrox. Scufundarile efectuate cu aceasta treapta a II-a vor fi confortabile si placute. Regulatoarele Scubapro construite pentru utilizarea cu Nitrox utilizeaza componente aprobate pentru utilizarea in mediu de oxigen sub presiune, si sunt asamblate intr-un mediu controlat, ce nu permite contaminarea acestora.

Caracteristici principale:

   - tehnologia pe baza de valva echilibrata a treptei a II-a S560 permite utilizarea unui resort interior extrem de sensibil, ce reduce rezistenta la inhalare pana la cel mai mic nivel posibil.
   - carcasa construita din fibra de carbon si polimeri, ce nu sunt afectate de coroziune si previn inghetul componentelor interioare
   - sistem de control VIVA (Venturi Initiated Vacuum Assist), o tehnologie patentata de Scubapro ce reduce sensibil efortul respiratiei, ce poate fi ajustat in timpul scufundarii
   - furtun de conectare extrem de rezistent, cu armatura de kevlar
   - mustiuc extrem de confortabil, ce reduce oboseala maxilarelor si iritatia gingiilor
   - debit la 200 atm: 1850 l/m

Culoare:
Articol: #12.560.500
Pret: 2310.96 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

MK25 EVO/S560 NITROX M26

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro