Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

O MASCA CLASICA DE LA SCUBAPRO

O masca venerata ce continua sa atraga admiratori din toate colturile lumiiCe e atat de grozav la o masca fara rama?
   Eliminand rama, creezi o masca ce sta mai aproape de ochi. Acest lucru ofera un camp vizual mai larg pentru a vedea mai bine atractiile subacvatice; in plus, reduce volumul, ceea ce o face mai usor de curatat. De asemenea, deoarece nu exista nici un cadru, cataramele sunt atasate direct pe fusta. Acest lucru permite ca masca sa se plieze relativ plat pentru impachetare sau ca sa incapa mai usor in buzunarul vestei de exemplu.
   SCUBAPRO Frameless este masca de scufundari originala fara rama si este inca cea mai buna. Forma sa distinctiva dreptunghiulara cu lentila unica este clasica, oferind un camp vizual excelent atat periferic cat si drept inainte.
   Fusta moale din silicon fara rama este confortabil si durabila, iar sigiliul obtinut de marginea dubla se simte bine pe piele. Sistemul cu buton la catarama este usor de utilizat si permite ajustari rapide. Cataramele sunt atasate direct pe fusta; acest lucru optimizeaza unghiul curelei cand ia forma capului. Banda lata extinde sarcina pe partea din spate a capului, sporind foarte mult confortul.
   Dupa decenii pe scena scufundarilor, Frameless cea originala continua sa fie masca aleasa de catre scafandri profesionisti din intreaga lume. Cu campul sau vizual excelent si potrivirea confortabila, aceasta masca stelara este destinata sa isi mentina pozitia dominanta pe piata echipamentelor de scufundari si in viitor.

Informatii tehnice
   - Designul Frameless cu o singura lentila ofera un camp vizual vast in timp ce reduce si volumul.
   - Fusta din silicon moale, foloseste un sistem dublu de etansare ce se potriveste confortabil.
   - Catarame traditionale atasate la fusta, permit ca masca sa fie pliata plat pentru calatorii.
   - Banda larga permite o fixare confortabila pe spatele capului.

Culoare: negru
Articol: #24340110
Pret: 309.12 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Culoare:


MASCA SCAFANDRU FRAMELESS

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro