Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

M2 (MANTIS 2) este atat un computer de scufundare cat si un ceas de mana, diferit de toate celalalte. Functiile si facilitatile M2 includ monitorizarea wireless a amestecului de aer si navigatie electronica. In plus M2 incorporeaza tehnologia biometrica de ultima ora prin sistemul Human Factor Diving?. M2 (MANTIS 2) Ofera tot ceea ce un scafandru recreational doreste si tot ceea ce un scafandru tehnic are nevoie.


Human Factor Diving™ este abordarea exclusiva a SCUBAPRO in ceea ce priveste design-ul echipamentului combinand Factorul Uman si Ergonomia (o doctrina inginereasca axata pe interactiunea dintre produse si oamenii care le folosesc), Biometria (stiinta masurarii si analizei datelor biologice ale unei persoane) si Technologia Corpului (echipament conceput sa fie purtat pe corp). Toate acestea creeaza produse de inalta calitate pentru scuba diving, produse care sunt compacte, usor de folosit si cel mai important: furnizeaza in timp real informatii cu privire la starea corpului dumneavoastra, atat la suprafata cat si la adancime, astfel incat sa va bucurati la maximum de buna functionare a corpului, de scufundari, de viata
   MANTIS 2 este cel mai nou exemplu de design Human Factor Diving™ al SCUBAPRO pentru un computer personal de scufundare.
  Ceea ce face ca MANTIS 2 sa fie cel mai “inteligent” computer personal de scufundare, este abilitatea de a incorpora in calcule, datele personale, la un nivel neintalnit inca in algoritmii moderni ai calculatoarelor de scufundare.
   Prin folosirea biometriei si a altor tehnologii avansate, sunteti acum in masura sa maximizati eficienta operationala a corpului dumneavoastra. Puteti fi avertizati cand corpul este suprasolicitat, permitandu-va astfel sa evitati potentialele probleme inainte ca acestea sa se transforme in evenimente majore.
   Oferind un sistem de calcul total personalizat, MANTIS 2 se prezinta cu un ecran placut la vedere, un meniu intuitiv si simplu, cu sistem de parcurgere circular, acest aspect facandu-l unul dintre cele mai “prietenoase” computere de scufundare de pe piata.
  De asemenea MANTIS 2 arata foarte bine! Carcasa este fabricata din otel inoxidabil de inalta calitate, marine-grade 316L.
   Pe atractiva rama exterioara, in forma de inel, sunt gravate atat semne decorative cat si etichetele butoanelor.
   Inelul negru plasat in interior scoate in evidenta indicatorii pentru o citire usoara si adauga un contrast placut ecranului LCD.
   Caracterele alfa-numerice si grafice sunt bine ordonate si usor de citit.
  Cele patru butoane metalice permit o usoara navigare prin meniul intuitiv.
   Pentru o etansare incredere, fiecare buton este asamblat folosind un sistem triplu de O-ring-uri. Pentru folosirea zilnica, MANTIS 2 ofera toate functiile unui ceas de mana.
   Pentru exercitiile si activitatile sportive, altimetrul si termometrul permit monitorizarea parametrilor corpului in timpul excursiilor montane.
   Cronograful cu memorie este ideal pentru alergare si poate de asemenea sa inregistreze timpul de inot, numarul de batai din brate in timpul unei sesiuni de inot precum si distanta parcursa.
  Atunci cand vine vorba de scufundari, M2 este cel mai avansat computer personal de scufundare de pe piata. Sistemul integrat de monitorizare wireless al presiunii este capabil sa monitorizeze multiple emitatoare, busola digitala integrata ofera o modalitate usoara de navigare atat in apa cat si la suprafata si nu in ultimul rand centura HRM permite monitorizarea ritmului cardiac la adancime.
   Tot o functie exclusiva SCUBAPRO, centura HRM, masoara de asemenea temperatura pielii, informatie care poate fi introdusa in algoritmul de decompresie, pentru o mai mare siguranta si eficienta a scufundarii.
  Cu o adancime maxima de lucru de 394ft/120m, M2 are patru moduri de functionare in mediul acvatic: Scuba, Gauge, Freediving si CCR.
  Algoritmul UWATEC ZHL-8 Predictive Multi-Gas suporta trei amestecuri de gaze, de la aer cu 21% O2 si pana la nitrox cu 100% O2, oferind in plus un algoritm fix PPO2 CCR pentru scufundari in circuit inchis (rebreather diving). M2 este prevazut cu un planificator de scufundari complet si cu un cronometru in modul Scuba. Pentru descarcarea informatiilor de pe computer, programul LogTRAK atat pentru PC cat si pentru Mac este inclus, existand de asemenea aplicatia LogTRAK disponibila pentru sistemele Android.
  Human Factor Diving™ este viitorul in design-ul si dezvoltarea echipamentelor de
   in viitor, SCUBAPRO este deja acolo!
  Exista computere de scufundare si exista M 2.
   Incearca noul MANTIS 2 si vei vedea imediat diferenta pe care o face tehnologia SCUBAPRO.

Culoare:
Articol: #05.063.101
Pret: 1968.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

MANTIS 2.0

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro