go

get link

augmentin 625mg tablets price

ampicillin buy online US

Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter
go to link
Echipamente
Service

Producatori

http://bsquared-consulting.com/?a=azithromycin-500mg-tablets-for-sale Legend LX ACD este cel mai performant regulator fabricat de Aqualung. Seria de regulatoare Legend LX ACD incorporeaza o treapta I bazata pe o tehnologie proprietara de diafragma supra-echilibrata, impreuna cu o treapta a II-a echilibrata, de inalta performanta.


Treapta I supra-echilibrata ofera nivele de performanta nemaintalnite, datorita faptului ca livreaza mai mult aer pe masura ce coboara la o adancime mai mare. Treapta a II-a echilibrata, ajustabila, reduce rezistenta respiratiei aproape la zero datorita unei valve extrem de usoare, proiectata sa reactioneze instantaneu la cea mai usoara inhalatie. Treapta I pe baza de diafragma asigura fiabilitatea unui mecanism complet sigilat, usurinta respiratiei si calitatea unui regulator produs de Aqualung. Treapta a II-a debiteaza aer cu aceeasi usurinta indiferent de presiunea din butelie, si are flotabilitate neutra in apa.

ACD (Auto-Closure Device) sigileaza orificiul de intrare al primei trepte imediat ce aceasta este demontata de pe butelie. Acest lucru nu permite apei si contaminantilor sa patrunda in interiorul regulatorului in timpul clatirii si al depozitarii. Astfel, regulatorul isi va mentine un nivel maxim de performanta, dar si gradul de lubrifiere pentru mai mult timp.

Treapta I este complet etansa fata de mediul inconjurator, datorita mecanismului ACD si a constructiei pe baza de camera uscata. Faptul ca treapta I este sigilata ii sporeste rezistenta fata de inghet, si mentine mecanismele interioare curate si uscate.

Proiectul supra-echilibrat asigura performante superioare ale usurintei respiratorii, chiar si la adancimi foarte mari.

Mecanismul ajustabil VAS (Venturi Adjustment Switch) reduce sensibilitatea fata de debitarea necontrolata a aerului la suprafata, asigurand in acelasi timp un debit maxim la adancime.

Mustiucul "Comfo-Bite" elimina practic oboseala maxilarelor.

Treapta I asigura doua porturi de presiune inalta si patru porturi de presiune joasa, amplasate intr-un unghi optim pentru rutarea furtunurilor

Regulatorul este protejat la exterior cu un invelis protector din poliuretan negru.

azithromycin 250 mg over the counter Culoare:
cipro price USA Articol: #129250
http://hagsoc.org.au/?a=cheapest-ampicillin-UK Pret: 1886.40 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Legend LX ACD

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro