Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

SEAWING NOVA FULL FOOT

Labele supreme

Aceste labe de apa calda ofera puterea, acceleratia si manevrabilitatea unor labe cu o singura lama si confortul si eficienta unor labe despicate.
  Scafandri care prefera sa se scufunde fara botosi se pot bucura Ón continuare de beneficiile de performanta ale premiatei Seawing Nova cu SEAWING NOVA FULL-foot.


   Aceste labe ofera toata puterea, acceleratia, manevrabilitatea, caracteristicile si miscarii fara efort a labelor cu calcai deschis Seawing Nova, dar cu suportul de picior si confortul unui design cu picior complet.
   Sunt construite cu un elastomer Monprene si balamalele articulate G4 (a 4-a generatie) ce permit intregii lame in forma de aripa sa pivoteze pentru a genera forta de tractiune. SEAWING NOVA FULL FOOT produce o propulsie prin apa deschisa la viteza maxima, dar unde straluceste cu adevarat este la viteza redusa de manevra, oferind un control excelent atunci cand se fac mici ajustari directionale.
   Buzunarul piciorului la SEAWING NOVA FULL-foot este ergonomic si cu profil scazut pentru a preveni bataturile pe glezna si tendonul lui Ahile, si este dotat cu Power Rails sub talpa sa extinsa pentru un transfer eficient de energie, plus spatiu extins pentru degete pentru confort. Un pad de bine-conceput, si design cu suprafata aspra furnizeaza o aderenta sigura pe puntile de barci alunecoase sau scari.
   SEAWING NOVA FULL-foot combina tehnologia clasica a labelor SCUBAPRO cu cele mai recente inovatii Ón design hidrodinamic. Niste labe cu adevarat unice si de succes, care au castigat premii de la introducerea sa; nu veti gasi labe mai performante sau mai confortabile cu picior plin pentru a explora epavele si recifurile de la tropice.
   Multiplul-premiat Seawing Nova este laureat al revistei Popular Science cu premiul "Cele mai bune din cele mai noi" , premiul ScubaLab Testers Choice, iar la nivel international recunoscut Red Dot Award pentru design.

Informatii tehnice
   - Buzunarul piciorului este ergonomic si cu profil scazut pentru a preveni bataturile pe glezna si tendonul lui Ahile, si este dotat cu Power Rails sub talpa sa extinsa pentru un transfer eficient de energie
   - Spatiu extins pentru confortul degetelor
   - Construit cu un elastomer Monprene care este practic indestructibil. Acesta include un aditiv special pentru a spori rigiditatea si poate oferi un feedback excelent.
   - Articulatia patentata G4 permite intregii lame sa pivoteze si sa genereze forta de tractiune.
   - Lama in forma de aripa creeaza un echilibru aproape perfect de rigiditate si flexibilitate.
   - Tehnologia de control a pivotarii asigura faptul ca cel mai eficient unghi de 45 de grade de atac este mentinut indiferent cat de usor sau tare lovesti cu piciorul.
   - Talpa re-proiectata si turnata impreuna cu Grip Pads ofera un sistem anti-alunecare de incredere si pe suprafete umede.

Caracteristici tehnice
   - Performanta si aderenta pe suprafete alunecoase este mai buna ca niciodata.
   - Spatiile pentru degetele de la picior sunt ergonomice, iar buzunarul piciorului este foarte si confortabil, in timp ce Power Plate extinde suportul pentru picioare pana in partea din spate a calcaiului, maximizand puterea de transmisie in timp ce minimizeaza solicitarea piciorului si gleznei.
   - Plansa de toc si talpa intermediara turnate impreuna Thermo Plastic Vulcanizate (TPV) au o suprafata aspra si furnizeaza un excelent dispozitiv anti-alunecare pe suprafete umede. TPV este extrem de rezistent la de rupere si durabil.
   - Geometria lamei este revizuita: rigiditate laterala a fost usor crescuta pentru a imbunatati miscarile alternative si pentru a imbunatati capacitatea de reactie si forta de tractiune la putere maxima.

Culoare:
Articol: #25.723.100
Pret: 350.40 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:

Culoare:


Labe snorkeling SEAWING NOVA FULL FOOT

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro