Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

SEAWING NOVA GORILLA

Alegerea ideala atunci cand divingul este exigent.
   Aceste labe premiate ofera putere, accelerare si manevrabilitate cu o lama putin mai rigida pentru scafandri care prefera putin mai mult feedback.In timp ce este practic identica in aparenta cu Seawing Nova cu calcai deschis, SEAWING NOVA gorilla foloseste un aditiv special in compusul sau pentru a oferi mai multa rigiditate si fixare a lamei. Acest lucru duce la mai multa putere si control pentru scafandri care doresc o lama mai acerba cu mai mult feedback. Lama mai rigida permite, de asemenea, o pedalare mai eficienta in toate stilurile ceea ce o face o alegere buna pentru scafandri tech.
   Lama de la SEAWING NOVA gorilla este mai rigida, oferind toate inovatiile de proiectare si progresele tehnologice pe care le gasiti in Seawing Nova. Balamalele articulate G4 (a 4-a generatie) permit intregii lame in forma de aripa sa pivoteze pentru a genera forta de tractiune.
   SEAWING NOVA gorilla produce o propulsie prin apa deschisa la viteza maxima, dar unde straluceste cu adevarat este la viteza redusa de manevra, oferind un control excelent atunci cand se fac mici ajustari directionale.
   SEAWING NOVA gorilla dispune de un bine-conceput suport pentru picioare cu Pad-Grip care ofera un efect antiderapant pe puntile alunecoase ale barcilor sau pe scari. Acestea dispun de asemenea de arc auto-reglabil foarte elastic la calcai, rezistent la intemperii si cu pad moale si confortabil ce simplifica punerea si scoaterea labelor.
   SEAWING NOVA gorilla combina tehnologia clasica a labelor SCUBAPRO cu cele mai recente inovatii in design hidrodinamic, apoi adauga putina rigiditate la lama pentru a ajuta scafandri seriosi care se gasesc adesea in conditii solicitante.
   Labe cu adevarat unice si de succes, care au castigat premii de la introducerea sa, SEAWING NOVA gorilla continua sa stabileasca un standard in designul labelor pentru scufundari.

Informatii tehnice
   Construit cu un elastomer Monprene care este practic indestructibil. Acesta include un aditiv special pentru a spori rigiditatea si poate oferi un feedback excelent.
   Articulatia patentata G4 permite intregii lame sa pivoteze si sa genereze forta de tractiune.
   Lama in forma de aripa creeaza un echilibru aproape perfect de rigiditate si flexibilitate.
   Tehnologia de control a pivotarii asigura faptul ca cel mai eficient unghi de 45 de grade de atac este mentinut indiferent cat de usor sau tare lovesti cu piciorul.
   Curea auto-reglabila, confortabila, extrem de durabila ce face mai usoara munca de echipare si dezechipare.
   Talpa re-proiectata si turnata impreuna cu Grip Pads ofera un sistem anti-alunecare de incredere si pe suprafete umede.

Caracteristici tehnice
   - Performanta si aderenta pe suprafete alunecoase este mai buna ca niciodata.
   - Spatiile pentru degetele de la picior sunt ergonomice, iar buzunarul piciorului este foarte si confortabil, in timp ce Power Plate extinde suportul pentru picioare pana in partea din spate a calcaiului, maximizand puterea de transmisie in timp ce minimizeaza solicitarea piciorului si gleznei.
   - Plansa de toc si talpa intermediara turnate impreuna Thermo Plastic Vulcanizate (TPV) au o suprafata aspra si furnizeaza un excelent dispozitiv anti-alunecare pe suprafete umede. TPV este extrem de rezistent la de rupere si durabil.
   - Geometria lamei este revizuita: rigiditate laterala a fost usor crescuta pentru a imbunatati miscarile alternative si pentru a imbunatati capacitatea de reactie si forta de tractiune la putere maxima.
   - Multiplul-premiat Seawing Nova este laureat al revistei Popular Science cu premiul "Cele mai bune din cele mai noi" , premiul ScubaLab Testers Choice, iar la nivel international recunoscut Red Dot Award pentru design.

Culoare:
Articol: #25.736.200
Pret: 686.40 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:

Culoare:


Labe scafandru SEAWING NOVA GORILLA FIN

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro