Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

PROPULSIE MAXIMA

TWIN JET MAX sunt labe despicate cu o lama putin mai rigida pentru scafandri care vor mai multa forta.
Un design bine conceput de labe despicate ce sunt rapide si usor manevrabile oferind posibilitatea de a acoperi distante mai mari fara a avea crampe sau glezne incordate.
Mai putina energie consumata inseamna mai putin aer consumat si oboseala mai mica.TWIN JET MAX are un design dual-compus care are o lama putin mai rigida ce ofera un raspuns mai puternic decat la lamele flexibile. Folosind aceeasi tehnologie ca si o elice, cu o forma hidroptera, lamele despicate ale TWIN JET MAX permit apei sa treaca printre si pe langa fiecare lama in parte la fel ca la o elice. Aceste lame sunt aranjate la un unghi, astfel incat sa produca o putere simetrica atat la urcare cat si la coborare creand astfel o miscare de propulsie constanta fara sa solicite piciorul.
   La TWIN JET MAX doua sine laterale semi-rigide imbunatatesc stabilitatea iar gaurile dintre locasul piciorului si lame scad rezistenta apei, pe cand buzunarul ultra moale pentru picior ofera confortul multdorit. Talpa extinsa ofera un sistem de parghie pentru a imbunatati transferul de putere de la picior la laba.
   TWIN JET MAX ofera o miscare placuta pentru picior fara a stresa gamba sau glezna. Scafandri care prefera labe putin mai rigide cu o propulsie solida si manevrabilitate excelenta vor iubi performantele si confortul oferite de TWIN JET MAX.


Informatii tehnice
   - Designul din dual-compus duce la o lama mai rigida, care sporeste propulsia si optimizeaza manevrabilitatea.
   - Tehnologia brevetat? de lame despicate in stil de elice produce o propulsie mai mare cu mult mai putin efort decat lame traditionale.
   - Guri de aerisire ce reduc rezistenta la inaintare.
   - Sine laterale semi-rigide imbunatatesc stabilitatea.
   - Talpa extinsa ofera un sistem de parghie pentru a imbunatati transferul de putere de la picior la laba.
   - Arcuri din o?el ce nu au nevoie de adaptare, ceea ce face si mai usoara punerea sau scoaterea lor.

Culoare:
Articol: #25347200
Pret: 624.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:

Culoare:


Labe TWIN JET MAX SS cu arc

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro