Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

GO TRAVELING. GO DIVING. GO SNORKELING CU LABELE GO TRAVEL FIN

Design-ul nou este un avantaj pentru calatorii, iubitori de apa. Asa cum si numele o sugereaza, noile labe GO de la Scubapro sunt proiectate pentru calatorii. Usoare, confortabile, durabile si foarte performante, labele GO sunt ideale pentru scufundari, snorkeling sau inot.
  
  
  
  Greutate redusa
   Nimic nu se compara cu labele GO cand vine vorba de echipament premium pentru calatorii. Spre exemplu, o pereche de labe GO marimea M-L cantareste 1.2kg cu baretele elastice incluse. Aceasta se traduce in economie de greutate, confort pentru transport si usurinta in utilizare

Foarte Confortabile
   Design-ul GO Barefoot combina beneficiile labelor cu bareta cu confortul si libertatea labelor cu calcai. Baretele auto ajustabile cu care sunt prevazute labele GO asigura potrivirea perfecta a piciorului, montarea si scoaterea labelor fiind de asemenea foarte usoara. Pentru scafandri care doresc un plus de confort si protectie, labele GO pot fi folosite si cu ciorapi din neopren.

Ultra Durabile
  Nu doar extrem de confortabile, labele GO sunt de asemenea indestructibile. Fabricate din 100% MonpreneŽ, problemele de de-laminare, rupere sau deformare sunt complet evitate, permitand o folosire pe termen lung si in conditii dificile.

Inalta Performanta
  Labele GO exceleaza in durabilitate, confort, si usurinta de utilizare, dar cu adevarat extraordinare sunt in ceea ce priveste puterea de propulsie. Labele GO sunt construite cu lama in unghi de 25 de grade iar panoul central asigura rigiditate longitudinala si creaza un efect de tunel. Intariturile laterale previn indoirea excesiva, mentinand unghiul de atac optim chiar si in conditii de incarcare maxima. Rezultatul: Labe usoare care asigura viteza, putere de propulsie, stabilitate si manevrabilitate cu efort minim!

Travel Friendly
  Greutatea redusa este intotdeauna un plus cand vine vorba de calatorii. Labele GO sunt de asemenea si foarte compacte, potrivindu-se cu usurinta in bagajele de mana standard. Mai mult decat atat, se ambaleaza foarte usor, imbinandu-se intre ele cu ajutorul unui sistem inovativ ce usureaza atat ambalarea cat si calatoria.

Labele GO sunt dedicate calatoriilor fiind usoare, confortabile si practic indestructibile. Este usor sa calatoresti si sa folosesti labele GO, acestea fiind ideale atat pentru scafandri cat si pentru ceilalti iubitorii de apa.

Culoare:
Articol: #25.741.000
Pret: 219.99 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:


Labe SCUBAPRO - GO TRAVEL FIN

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro