Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Curbura partii superioare a wing-ului este ingusta, pentru a permite usor accesul la valva buteliei, si a nu intra in contact cu capul scufundatorului nici macar cand este complet umflata.Caracteristici principale:
  - Perforatiile largi prin care sunt trecute chingile de prindere a buteliei permit demontarea usoara a wing-ului de pe backplate, fara a desface in prealabil respectivele chingi.
  - Bumbi din elastomer fixeaza wing-ul in pozitie pe backplate. Wing-ul este prevazut cu un stabilizator de butelie din elastomer, ce fixeaza rigid butelia in pozitia corecta, fara a fi nevoie de un adaptor suplimentar..
  - Camera interioara a wing-ului, corect dimensionata, este turnata din uretan de 22mil.
  - Caerele de aer ale DSS asigura o rezistenta sporita la distrugerile provocate de impact.
  - Furtunul ondulat este prins cu un cot simplu, fara valva de evacuare cu sistem de tragere. Montat in centru, si avand o lungime de 13", acest furtun de umflare/desumflare este prevazut cu un inflator standard si cu un furtun de presiune joasa de 18", pentru conectare la regulator.
  - wing-urile DSS au o singura valva de protectie la supra-presiune, situata pe partea stanga a acestora, cu fata spre scafandru.
  - Partea exterioara a wing-ului este realizata din nylon balistic 1050, cu cusaturi dublu ranforsate, din fir de nylon #138, ce asigura o protectie excelenta a camerei interioare din uretan.
  - Fermoarul lung (#10) YKK permite accesul in interiorul wing-ului pentru curatare usoara. Wing-ul este prevazut cu plase largi de evacuare a apei.
  - Complet umflat, wing-ul LCD30 nu este mai lat decat corpul scufundatorului, avand o forma hidrodinamica. Utilizand spatiul liber dintre backplate si butelie, acesta ofera suficienta flotabilitate cu un profil extrem de ingust.

Culoare:
Articol: #32130
Pret: 960.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

LCD 30 Single Tank Wing W/ 22 mil bladder

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro