follow url

Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

source link HEAD RACING JAMMER NEW costum profesional pentru inot de performanta, folosit atat la antrenament cat si la competitiile de natatie autorizat de FINA.


http://hagsoc.org.au/?a=azithromycin-250mg-or-500mg buy flagyl in US online Sisteme HEAD :
  • source Liquidpower -   Materialele Liquidskin folosite la echipamente de inot pentru barbati si femei sunt proiectate pentru a furniza caracteristicile ideale necesare unui atlet de inalta performanta. Materialul asigura o compresie mult mai mare, reduce vibratia muschilor si frecarea cu mediul acvatic. Este ideal pentru echipamente folosite la competitiile de natatie. Invelisul special din teflon al materialului inlatura absorbtia apei si micsoreaza timpul de uscare al echipamentului de inot.
  • amoxil buy online Canada Randamentul materialului
    Nylon & Lycra
      Compresia materialului ofera conditiile tehnice ideale pentru obtinerea de performanta. Asigura rezistenta la clor, iar invelisul de teflon mareste coeficientul de alunecare si nu permite absorbtia apei in interiorul materialului, astfel acest echipament de inot putand fi folosit de mai multe ori in cadrul aceleiasi competitii de natatie.


http://bsquared-consulting.com/?a=azithromycin-to-buy-online Culoare:
go site Articol: #452103
Dimensiuni HEAD
enter site Pret: 158.40 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:

Culoare:


HEAD RACING JAMMER NEW

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro