Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Galileo Luna este tot ce ai nevoie pentru o experienta subacvatica de neuitat. Acesta este un instrument intuitiv care monitorizeaza toate detaliile scufundarii pentru a va oferi toate informatiile necesare unei scufundari efectuate in conditii de siguranta.


Iar daca, totusi, vrei mai mult, doua componente aditionale pot fi conectatate optional ulterior achizitionarii produsului(monitorizare a batailor inimii si Predictive Multi-Gas(gaze multiple)).

->>> Parametrii <<<-

  Parametrii
Algoritmi: ZH-L8 ADT MB PMG PDIS
Numar de tesuturi: 8
Jumatati de timp: 0-640 minute
Nivelul Batailor inimii: 5
Precautie de multi gaze(PMG: Da cu upgrade optional
Timp de calcul real: Da
Compatibilitate 300bari: Da
Viteza urcarii: Variabila
Functiile ceasului de oprire: Da
Pornire/Oprire: Da
Butoane/contacte umede: Da(poate fi dezactivat)
Adancime maxima: 330 metri(34 bari)
Temperatura de lucru(Celsius): -10 grade - +50 grade Celsius
Altitudine maxima: 4000 metri
Setarile altitudinii: Automatic
Calibru: Apa sarata sau apa dulce(user reglabil)
Memorie-Jurnal de bord: 100 de ore
Memorie-Istorie: 999 de scufundari
Capacitate de memori-probe: 100 ore, 4 secunde sampling
Alarma de adancime: Da, reglabila de la 5 la 300 metri
Alarma de timp: Da,jumatate de timp
Setari personale: Da
Optiunea silentioasa: Da
Restabilirea desaturatiei: Da
Algoritm adaptabil: Da / Da prin intermediul monitorizarii bataii inimi
Adaptarea volumului de munca: (cu upgradare optionala a MBI)sa de respirat
Nitrox: Da, de la 21 la 100%
Planificator de scufundari: Decomporesiune
Setari ppO2: Da,reglabile de la 1,2 la 1,6 bari
Integrare de gaze,transmise date si numar de transmisii: Da, pana la 4 transmitatori(3 d ela PMG, si unu de la monitorizarea corpului)
Greutate: 293 grame
Timpul total al scufundarii: 999 minute
Iluminare din spate: Da,reglabila de la 2 la 12 secunde
Functiile ceasului: Da
Functiile de oprire ale ceasului: Da
Gauge mode: Da, manual sau automat sub 120 metri
Interfata PC: Infrarosu
Protectie pentru ecran: Da,3M film sau inlocuirea ecranului costumizat
Adancime corecta: Da
Adancime maxima: Da
Afisarea vitezezi ascendente: Da
Afisarea timpului: Da
Nivelul saturatiei: Da
Prima oprire la adancime: Da,adancimea si timpul pentru toate opririle poate fi afisata
Oprirea timpului deco: Da
Oprirea de siguranta: Da
Ascendenta: Da
Vizualizator al temperaturii ambientale: Da
Avertizarea presiunii rezervorului: Da, reglabil
Intoxicarea cu oxigen/ Sistemul nervos central Da 100% pana la 75%
Computer de gaze multiple: Da
Timpul de la suprafata: Da
Profunzime maxima: Da
Numarul scufundarilor: Da
Timpul de zbor: Da
Alarma bateriei: Da
Inlocuitor de baterii: Utilizator

 • integrator de gaze fara furtun(conectare wireless a buteliei)

    Galileo Luna foloseste un transmitator radio montat pe primul nivel al regulatorului pentru a transmite presiunea buteliei- printr-un link radio cu cod la interfata - pana la unitatea de pe mana. Datele din butelia sub presiune sunt folosite pentru a furniza calcularea in timp real a timpului ramas de stat sub apa(RBT) si poate fi folosit pentru a evalua efectul suprasaturatiei cu N2 in relatie cu efortul fizic al tesuturilor.

 • Sistem navigator cu busola digitala

    Sistemul de navigatie cu busola digitala. Galileo include o busola digitala capabila sa indice directia indiferent de inclinatia incheieturii mainii, cu indicator de directie plus optiunea de memorare a datelor pentru o navigatie fara greseala. Tehnologia sofisticata utilizata la constructia busolei permite o buna functionare indiferent de pozitia scafandrului si totodata permite memorarea traseului parcurs pentru a ghida scafandrul la intoarcere in caz ca acesta se rataceste.

 • Ecran foarte mare de tip dot-matrix disponibil in trei moduri de afisare.

    Ecran foarte mare de tip dot-matrix disponibil in trei moduri de afisare. Acesta permite personalizarea ecranului in functie de preferintele scafandrului. Galileo poate fi setat usor si repede sa afiseze informatiile in trei modalitati diferite.

 • PDIS(Profile Dependent Intermediate Stops) optimizeaza scufundarea dumneavoastra in conditii de siguranta prin stabilirea unor safetystopuri in functie de profilul scufundarii.

    PDIS (Profile Dependent Intermediate Stops) va optimizeaza scufundare in deplina siguranta. Optiunea PDIS calculeaza un stop intermediar, in functie de cat azot a fost inmagazinat in corpul scafandrului, tinand cont atat de scufundarea propriu-zisa cat si de scufundarile anterioare chiar daca s-au folosit alte mixuri de gaze. Acest stop intermediar ajuta la evacuarea azotului din organism pe parcursul continuarii scufundarii. PDIS este o aplicatie tehnologica unica a UWATEC, dezvoltata atat pentru siguranta scufundarilor recreationale cat si pentru scufundarile tehnice.

 • Un text clar,alarme multi-lingvistice.

    Un text clar si alarme multi-lingvistice.Toate alertele si toate alarmele sunt afisate cu un text clar pe un display dotmatrix mare.De exemplu.daca scafandrul urca prea repede,Galileo va afisa"Urcare prea rapida!".Textele pentru alerta sunt aratate intr-una din cele 6 limbi incarcate(engleza,germana,franceza,italiana,spaniola si daneza,mai multe vor fi disponibile prin downloadare) si suplimentata prin avertismente vizuale si sonore.

 • User friendly.

   Aceasta trasatura multi-lingvista este de asemenea folosita pentru toate elementele de interfata,cum ar fi continutul de la meniu. Aceasta optiune plus designul extrem de prietenos si modul de folosire simplist a computerului Galielo face din utilizarea acestuia o activitate la fel de simpla ca si utilizarea unui telefon mobil.

 • Afisare de date grafice.

    Afisare de date grafice. Galileo ofera de asemenea o reprezentare prin bare grafice a saturatiei tesutului si a nivelului intoxicarii cu oxigen. Posibilitatile grafice se extind afisand profilul scufundarii in timpul acesteia,daca este nevoie de decompresie sau de oprirea nivelului MB, Galileo va afisa, deasemenea, adancimea si durata scufundarii in profil.

 • Personalizare.

    Scafandrul poate sa adauge informatii personale (nume, numere si tipul certificarilor detinute ) si de asemenea contacte pentru urgente, informatii medicale (cum ar fi existenta unor alergii) sau asigurarea pentru scufundari, in Galileo; in caz de accident informatiile de urgenta sunt afisate la simpla apasarea unui buton.

 • Cipul de memorie marca Galileo poate pastra pana la 100 de ore de date de profil pentru scufundari si 100 de imagini bitmap care pot reprezenta parti ale unei epave, pe care scafandrul le poate folosi pentru a se orienta sub apa.

  O realizare exclusiva a UWATEC o reprezinta optiunea de a updata softul integrat Galileo prin intermediul interfetei infrarosii.Poti downloada pachete upgradate de pe internet pentru a instala noile module lingvistice si noi alte trasaturi. Noul pachet Apnea este disponibil pe site-ul nostru -doar pentru Galileo- si este gratis. SmartTrack este de asemenea folosit pentru a personaliza setarile Galileo si pentru a afisa toate informatiile cu privire la scufundari.Cipurile de memorie Galileo pot sa pastreze pana la 100 de ore de scufundari in profil si 100 de imagini bitmap ca si o harta a unei epave pe care scafandrul o foloseste pentru a se orienta singur.

 • Bateria poate fi schimbata de catre utilizator.

  Bateria poate fi schimbata de catre utilizator. Datorita compartimentului electronic plin cu ulei, Galileo poate rezista pana la o adancime de maxim 330 metri(standardul EN13319). In schimb bateria este tinuta intr-o carcasa plina cu aer permitandu-i scafandrului sa o schimbe cu foarte mare usurinta.


O realizare exclusiva a UWATEC o reprezinta optiunea de a updata softul integrat Galileo prin intermediul interfetei infrarosii.

Puteti descarca pachetele de upgrade de pe internet pentru a beneficia de noi optiuni sau noi module lingvistice.
Noul pachet Apnea este disponibil pentru download fara nici un cost

Luna poate fi upgradat cu doua componente aditionale- disponibile contra cost, optional la dealerul dumneavoastra SCUBAPRO WATEC autorizat, ele putand fi adaugate rapid prin intermediul site-ului special: galileo.uwatec.com
 • Upgradare la sistemul Predictive Multi-Gas
 • Upgardare la sistemul de monitorizare a inimii - Heart Rate Monitor


Culoare: negru
Articol: #05076100
Specificatii tehnice
Pret: 2856.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

GALILEO LUNA with Transmitter

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro