Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

G260 este cea mai imitata a doua treapta echilibrata proiectata vreodata. Introdus pentru prima data in 1986 ca G250, acesta a fost primul regulator ce a introdus Venturi Initiated Vacuum Assist (VIVA) reglabil.


Versiunea moderna de azi include componente metalice (tub de admisie, orificiu, butonul de control al inhalarii si conector de furtun) pentru performante excelente cu apa rece. Acesta ofera, de asemenea, o optiune de atasare a furtunului si pe stanga si pe dreapta, ceea ce il face o alegere excelenta pentru configuratii tech.

G260 Treapta a doua:
   - Cu un design cu nailon din fibra de sticla, este treapta a doua cu cea mai mare carcasa si diafragma de la SCUBAPRO pentru o sensibilitate marita la respiratie, indiferent de pozitia in apa.
   - Componentele metalice, inclusiv butoiul cu aer metalic, tubul de admisie si supapa de metal, cresc rezistenta la inghet atunci cand va scufundati in conditii extreme.
   - Supapa de aer echilibrat uniformizeaza efortul de inhalare atunci cand va scufundati la diverse adancimi si cu diverse presiuni in butelie.
   - Supapa de evacuare cu debit mare reduce expiratia pentru un confort mai bun la respiratie.
   - Butonul de reglare a efortului la inhalare face ca livrarea aerului sa poata fi reglabila pentru a se potrivi gusturilor personale.
   - Butonul pre-scufundare / scufundare Venturi-Initiated Vacuum Assist (VIVA) previne fluxurile libere de aer in apa rece sau atunci cand este utilizat ca octopus.
   - Posibilitatea de a lega furtunul pe ambele parti este excelent pentru configuratii de scufundari tech.
   - Furtunul de aer are un alezaj supradimensionat (diametru interior mai mare), care permite la mai mult aer sa curga la fiecare inhalare.
   - Piesa bucala ortodontic ultra-confortabila este usor de prins, dar nu inhiba fluxul de aer.
   -Greutate (fara piesa bucala): 268g.
   - Capacitate 2900psi / 200bar: 1800 l / min - 64 SCFM.
   - Presiunea scazuta maxima: 203psi / 14bar.

Culoare:
Articol: #11.263.000
Pret: 1317.12 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

G260

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro