Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Este moale si confortabil ca un costum semiumed, dar calduros si etans ca un constum uscat. Everdry4 a fost creat pentru cei mai pretentiosi scafandri recreationali care isi doreau o protectie suplimentara si usor de echipat. Un design in culori negre, cu linii metalice argintii si logouri moderne, acest costum reprezinta in totalitate calitate ofertia de produsele SCUBAPRO.
Caracteristici principale:
  - Neoprenul de 4MM cu densitate mare asigura o protectie termica optima dar cantareste cu 50% mai putin si este mult mai moale decat un costum uscat traditional.
  - Asigura o mai mare protectie si stabilitate a flotabilitatii la adancime decat un costum umed.
  - Valvele ajustabile Si-Tech ofera flotabilitate mai buna si comfort crescut.
  - Sosetele flexibile si moi de neopren se potrivesc mai multor marimi de picior. Costumul poate fi purtat cu botosii Fjord HD Rock sau cu botosi de neopren.
  - Fermoarul uscat rezistent cu protectie de neopren impiedica intrarea apei.
  - Buzunarul spatios cu fermoar poate tine lucrurile esentiale la indemana.
  - Disponibil in marimi pentru barbati si femei. Varianta pentru femei este special croita pentru a se potrivi perfect pe formele feminine.
  - Constructia sigiliului pentru gat garanteaza etansarea fara ruperea parului sau riscul potential de alergie la latex. Doua inchideri exterioare velcro ofera control complet si comfort.
  - Mansete de neopren usor de reparat pentru izolare si comfort.
  - Sistem suspender elastic, ajustabil si care poate fi scos.
  - Cagula de 5/6.5mm cu forma anatomica cu prelungire pentru gat & fata de neopren moale ca pielea & sigiliile pentru gat, plus sistemul de evacuare a aerului, pastraza caldura corpului.
  - Croiala si detalii de calitate: fiecare milimetru este bine gandit si perfectionat pentru o experienta de scufundare excelenta.
  - Poate fi combinat cu: Subvesmantul Climatec

Culoare:
Articol: #60.852.200
Specificatii tehnice
Pret: 3283.20 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime barbati:

Marime femei:


EVERDRY 4

Produse conexe:

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro