Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Equalizer este o vesta reglabila in fata, care reuneste cele mai bune caracteristici pe care le-ati putea dori vreodata la o vesta de scufundari recreationale. Designul inovativ, caracteristicile si accesibilitatea sunt conceptele cheie din spatele acestei noi veste.


Balonul sau de inalta performanta este fabricat din nailon de 420 denier, deci este durabila, usoara si extrem de confortabila. Stabilitatea este excelenta, gratie sistemului tip rucsac si a curelei de rezerva. Sistemul de greutati integrate cu eliberare rapida se prinde usor si se desface si mai usor, iar sistemul de supape prezinta cea mai buna fiabilitate si performanta. Adaugati buzunarele mari cu inchidere cu Velcro si patru inele D din inox pentru transportul accesoriilor, plus doua buzunare pentru prinderea octopusului si aveti o vesta care nu poate fi batuta.

Informatii tehnice:
   - Constructia de nailon 420 denier asigura o viata lunga si activa de scufundari.
   - Balonul de aer asigura o plimbare sigura si confortabila atat la adancime cat si la suprafata.
   - Rucsacul de dimensiuni complete ofera o stabilitate maxima.
   - Buzunare pentru prinderea octopusului pe ambele parti ofera optiuni pentru prinderea unei trepte a doua de rezerva. -
   - Buzunarele de greutati cu sistem de eliberare rapida se scot usor si se fixeaza cu catarame de prindere cu profil redus.
   - Doua buzunare Velcro mari, prevazute cu garnituri de prindere pentru cutite, ofera o capacitate mare pentru transportarea de accesorii.
   - Patru inele D din otel inoxidabil asigura puncte convenabile de fixare pentru uneltele suplimentare.
   - Cu BPI

Culoare:
Articol: #21.729.100
Pret: 1248.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:


EQUALIZER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro