Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori


"Fii pregatit pentru situatiile de urgenta ce pot aparea in timpul scufundarii"

   Stresul este un factor major ce contribuie la aparitia situatiilor de salvare si a accidentelor de scufundare. Pe parcursul acestui curs veti invata sa preveniti accidentele de scufundare , precum si modalitatile de a rezolva situatiile dificile , daca acestea apar.
  Pe parcursul acestui curs veti invata cum sa evitati, sa recunoasteti si sa rezolvati problemele ce pot aparea atat la suprafata apei cat si sub apa. Cursul dureaza 2-4 zile , timp in care veti participa atat la sesiuni academice, cat si la sesiuni practice: atat in piscina cat si in ape deschise. Ca o conditie prealabila pentru certificare, va trebui sa detineti un Certificat CPR & Prim Ajutor valabil.

Continutul cursului:

  - Ce este stresul?
  - Stresul la scufundari: Cauze si Prevenire
  - Detectarea si administrarea stresului
  - Administrarea accidentelor
  - Aptitudinile necesare pentru administrarea panicii si pentru salvari
  - Situatii ce complica salvarile

  Scopul principal al oricarui Curs de Specialitate SSI este de a va invata noi aptitudini importante de scufundare intr-un cadru distractiv . Toate cursurile implica studiul individual acasa, sesiuni academice sub conducerea unui instructor si sedinte de pregatire in apa.

Culoare:
Articol: #SSI-021
Pret: 1276.04 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Diver Stress & Rescue curs SSI

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2020 Xsport.ro