Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

SCUBAPRO a introdus Tehnologia DryCORE, un sistem patentat cu dublu strat ce foloseste: un miez intern uscat de materiale de separare dure 200D bilaminate si din latex, cu un strat exterior moale de grosime standard 1 mm si neopren super-elastic, pentru o flexibilitate durabila si maxima.

   LICHIDARE STOCFusion este un costum hibrid exclusiv creat de SCUBAPRO. Este o combinatie de trilaminat, ce ofera protectie perfecta la intrarea in apa, cu neopren, ce ofera un confort maxim. Aceast? combinatie unica este potrivita pentru scufundarea cu un costum impermeabil si confortabil care nu se poate compara cu nimic altceva. Cusaturile sunt astfel concepute pentru a da un efect hidrodinamic costumului, astfel reducānd frecarea. Fusion are nevoie de mai putin? energie si īn apa si in afara apei.
Caracteristici principale:
  - Stratul de neopren micsoreaza miscarea aerului, pentru o mai buna stabilizare, indiferent de poziatia dvs.
  - Are nevoie de 10% mai putin aer, adica lest mai mic.
  - Materialul exterior poate fi inlocuit.
  - Supapele de admisie, de mare performanta Si-Tech®, reglabile si plasate lateral , usureaza flotabilitatea si maresc confortul.
  - Pentru toate temperaturile: pentru scufundarea in apa extrem de rece la multiple scufundari in ape temperate, puteti controla stratul dvs. termic, alegand hainele purtate dedesubt, pentru a se potrivi nevoilor dvs. de scufundare.
  - Sosete din nailon care pot fi purtate cu ghetele FJORD HD Rock sau cu ghete din neopren.
  - Sistem de sigilare din latex pentru incheieturi si gat, pentru a asigura izolarea de apa si protectie. Mansetele aditionale din neopren pentru incheieturi protejeaza sistemul de etansare.
  - Sistem de fermoar dublu, pozitionat convenabil , pe fata: fermoar rezistent din alama cu un strat interior, plus un al doilea fermoar robust de profil scazut pentru a garanta dubla protectie.
  - Aparatoare pentru genunchi, rezistente, care asigura o flexibilitate durabila.
  - Buzunare lungi pe fiecare picior, cu doua fermoare fiecare, pentru a mari dimensiunea buzunarului si a usura utilizarea.
  - Cagula creata in forma anatomica, cu prelungire pe gat, cu interior moale Fairskin pentru piele care va tine de cald si este confortabila, acolo unde aveti nevoie mai mult.

Culoare:
Articol: #78104100
Pret: 0.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:

Culoare:


Costum uscat scufundari FUSION

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro