Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Fii scafandrul pe care toata lumea doreste sa il urmeze pentru ca stii mereu unde esti si incotro te indrepti. Cursul PADI Underwater Navigator iti perfectioneaza abilitatile de observare si te invata sa utilizezi cu mai multa precizie busola sub apa. Daca iti plac provocarile cu recompense mari, alege acest curs si transforma calatoriile sub apa intr-o adevarata distractie.
Daca esti brevetat Diver PADI (sau Junior), in varsta de cel putin 10 ani, te poti inscrie la cursul de specializare PADI Underwater Navigator.

Ce vei invata?
   Vei invata sa folosesti instrumentele, inclusiv navigatia folosind indicii naturale si urmānd indicatiile cap compas. In timpul a trei scufundari, vei practica:
     -   Metode de estimare a distantei sub apa.
     -   Navigarea cu busola in timp ce faci cel putin cinci rotiri.
     -   Marcarea ori mutarea unui obiect scufundat sau pozitionarea de la suprafata.
     -   Realizarea hartilor subacvatice.
   De asemenea, prima scufundare a acestui curs de specializare PADI poate fi considerata ca o scufundare Adventure pentru obtinerea certificarii Advanced Open Water - cere instructorului tau mai multe informatii.

Cum poti incepe sa inveti acum?
   Viziteaza Centrul tau de Scufundari PADI pentru a te inscrie la curs si pentru a obtine PADI Underwater Navigator Crew-Pak care include manualul si materialul video. Studiind inainte de curs, vei fi mai bine pregatit pentru a incepe exersarea abilitatilor de navigare prin lumea subacvatica atunci cānd te intālnesti cu instructorul tau PADI.

Ce echipament scuba este folosit?
   Pe langa echipamentul de scufundare de baza, vei avea nevoie de o busola si de o tablita de comunicare subacvatica. Instructorul PADI sau personalul din centrul de scufundari pot sugera alte optiuni de echipament, cum ar fi balizele de marcaj sau reel-ul.

Culoare:
Articol: #PADI-010
Pret: 750.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS PADI UNDERWATER NAVIGATOR

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro