Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Flotabilitatea este totul la scufundari. Indiferent de tipul de scufundare recreationala pe care o faceti, mentinerea unei flotabilitati neutre este esentiala atat pentru voi cat si pentru mediul acvatic. Este printre primele lucruri pe care le invatam ca si scafandri recreationali, dar necesita multa practica si exercitiu.
Daca suntem usor negativi flotabil, atunci vom atinge de fundul apei. Asta inseamna ca putem dauna faunei sensibile (coralilor), ne putem zgaria, juli sau riscam sa fim chiar intepati de anumite animale acvatice care s-ar proteja sa nu le strivim. La fel de bine are de suferit si echipamentul nostru care s-ar zgaria in pietre sau taia in scoici. De asemenea am ridica de pe fund nisipul sau malul, tulburand apa si afectand vizibilitatea, lucru nedorit de nimeni.
   Daca am fi usor pozitivi flotabili am consuma mai mult aer muncind constant sa inotam in jos ca sa mentinem adancimea dorita.
   Riscam astfel o urcare necontrolata catre suprafata, care dupa sine poate atrage si alte consecinte neplacute dupa cum bine stiti.
   O flotabilitate excelenta este necesara si esentiala pentru toti scafandri recreationali. De fapt, in majoritatea tipurilor de diving, fie ca va plac epavele, sau va place sa va scufundati in pesteri, sau pur si simplu sa faceti poze sub apa, aveti nevoie de un control perfect asupra flotabilitatii.
   In spatele unei flotabilitati perfecte se afla mai multe secrete legate de echilibrul in apa si lestarea corespunzatoare, hidrodinamica, precum si respiratia. Pe langa asta invatati si noi stiluri de miscari din labe si cum sa va deplasati in toate directiile cu cat mai putin efort posibil, precum si multe altele.
   Cursul se adreseaza scafandrilor certificati.

Culoare:
Articol: #PADI-006
Pret: 750.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS PADI Peak Performance Buoyancy

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro