Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Gandul sa te scufunzi sub suprafata apei pe timp de noapte pare misterios si totusi atragator. Cu toate ca scufundarile efectuate intr-o locatie pe parcursul zilei ne familiarizeaza cu decorul existent, scufundarea pe timp de noapte ne dezvaluie o lume cu totul noua ce se deruleaza mirific in lumina lanternei, total diferit de experienta traita in timpul zilei
Decorul se schimba radical odata cu aparitia faunei nocturne si retragerea vietuitoarelor acvatice din timpul zilei.
   Daca va intrebati ce se intampla in apa odata ce soarele apune, urmati cursul PADI Night Diver! PADI (Junior) Divers Open Water sau mai mari, care au implinit cel putin 12 ani, se pot inscrie de asemenea la cursul de specialitate Night Diver.

Ce vei invata?
   Scufundarile in timpul noptii te invata sa te concentrezi asupra a ceea ce poti vedea in punctul luminos al lanternei, asupra controlului flotabilitatii prin perceptia senzoriala, asupra legaturii cu buddy-ul de scufundare si nu in ultimul rand te ajuta sa remarci aspecte pe care le-ai ignorat in timpul schufundarilor de zi.
   In timpul celor trei scufundari de noapte, vei practica:
   Tehnici de manipulare a echipamentului si comunicare subacvatica pe timp de noapte.
   Intrarea, iesirea si navigarea in apa pe timpul noptii(pe intuneric).
   Identificarea modului in care plantele si animalele difera sau isi schimba comportamentul pe timp de noapte.
   Prima scufundare a acestui curs de specializare PADI poate fi considerata ca o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii certificarii Advanced Open Water instructorul tau poate sa iti ofere mai multe informatii.
  

Cum poti incepe sa inveti acum?
   Viziteaza Centrul tau de Scufundari PADI pentru a te inscrie la curs si pentru a obtine PADI Night Diver Crew-Pak care include manualul si materialul video. Studiind inainte de curs, vei fi mai bine pregatit pentru explorarea lumii subacvatice pe timp de noapte.

Ce echipament scuba este folosit?
   Pe langa echipamentul de scufundare de baza, vei avea nevoie de o lumina primara pentru scufundari si o lumina de rezerva. Instructorul PADI sau personalul din centrul de scufundari pot sugera alte optiuni de echipament, cum ar fi purtarea unei protectii mai mari pentru expunere in ape reci.

Culoare:
Articol: #PADI-009
Pret: 750.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS PADI NIGHT DIVER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro