Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Daca scenariile de scufundare provocatoare ,extreme sau neobisnuite ti se par atragatoare, incearca scufundarile sub gheata. Ice Diving este una dintre specializarile pline de aventura datorita conditiilor cu care te confrunti si a frumusetilor pe care putini reusesc sa le vada. In plus, poti avea ocazia sa te joci pe suprafata ghetii, cu bulele de aer pe care le expiri.
Arata cardul de specializare Ice Diver si vei fi imediat respectat, iar ceilalti scafandri te vor asalta cu intrebari despre scufundarile sub gheata. Varsta minima pentru inscrierea la cursul Ice Diver este de 18 ani iar nivelul minim de pregatire necesar este PADI Advanced Open Water Diver.

Ce vei invata?
   Lucrul in echipa este esential la scufundarile sub gheata, deci vei incepe prin a invata care sunt atributiile si responsabilitatile personalului de asistenta si ale scafandrilor de siguranta. Vei invata de asemenea si despre tipurile de gheata, alegerea locatiei de scufundare si pregatirea pentru scufundare, efectele mediului rece, proceduri de urgenta si manipularea echipamentelor
   In timpul celor trei scufundari sub gheata, atent supravegheate, vei exersa:
   - Folosirea echipamentului specializat pentru scufundari sub gheata si a liniilor de siguranta.
   - Semnale si moduri de comunicare, alaturi de tehnicile de orientare si asigurare a liniilor de siguranta.
   - Probleme de manipulare si procedurile pentru scafandri de siguranta.

Cum poti incepe sa inveti acum?
   Viziteaza Centrul tau de Scufundari PADI pentru a te inscrie la curs si programeaza impreuna cu instructorul tau PADI prima sesiune teoretica.

Ce echipament scuba este folosit?
   Pe langa echipamentul de scufundare de baza pe care il folosesti, vei vrea cu siguranta sa te scufunzi intr-un costum uscat. Instructorul PADI sau personalul centrului de scufundari local iti va sugera si alte echipamente potrivite pentru scufundari sub gheata, cum ar fi un snorkel Pliabil Care Se Potrive?te In Buzunarul Vestei, O Sursa De Aer Auxiliara, Cum Ar Fi O Butelie de tip Pony Bottle, sau alte echipamente tehnice de scufundari.

Culoare:
Articol: #PADI-016
Pret: 1200.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS PADI ICE DIVER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro