Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Invatati sa efectuati simple reparatii si reglaje pentru echipamentele de scufundari. Intelegeti procedurile de ingrijire si intretinere precum si modul de functionare al echipamentelor scuba.


Nu ratati o scufundare datorita problemelor minore ce pot sa apara la echipamentul dumneavoastra de scufundari. Fie ca este vorba de un o-ring care lipseste sau e deteriorat, o taietura in costumul umed sau o bareta rupta, cursul PADI Equipment Specialist va invata cum sa efectuati reparatii si reglaje simple. Veti invata de asemenea cum functioneaza echipamentul de scufundari, crescandu-va astfel nivelul de confort. Veti fi mai bine pregatiti pentru scufundarile pe care le planificati.
   Scafandri brevetati PADI (Junior) Open Water Divers in varsta de cel putin 10 ani sunt calificati sa urmeze cursul Digital Underwater Photographer.

Partea teoretica si practica
   Veti invata nu doar despre procedurile de ingrijire si intretinere cat si despre recomandarile de transport si depozitare ale echipamentului scuba. Instructorul dumneavoastra va va arata cum sa preveniti sau sa rezolvati problemele obisnuite ce pot sa apara la echipamentele scuba si va ofera sugestii cu privire la configuratia echipamentului. Puteti chiar sa va scufundati ca sa incercati echipamente noi cu care nu sunteti obisnuiti.

Echipament
   Instructorul dumneavoastra PADI va poate cere sa aduceti pentru curs echipamentul scuba de baza dar va avea cu siguranta alte echipamente pentru exemplificare si practica.

Cum incepeti cursul?
   Vizitati centrul dumneavoastra local PADI pentru inscrierea la curs si pentru a obtine The Encyclopedia of Recreational Diving, folosita in timpul cursului.

Culoare:
Articol: #PADI-018
Pret: 750.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS PADI EQUIPMENT SPECIALIST

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro