Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Magia adacurilor!

Exista ceva interesant si misterios in acelasi timp despre explorarea locurilor de scufundari mai adanci. Fie ca este vorba despre o epava sau un perete vertical ce se pierde in abis, orice ar fi, specialitatea PADI Deep Diver va pregateste sa mergeti la limitele scuba divingului recreational, adica la 40m adancime

Pe langa teoria necesara, motivele coborarii la asemenea adancimi precum si discutii despre importanta cunoasterii limitelor personale, pe parcursul a patru scufundari de adancime veti invata despre echipament specializat pentru scufundari de adancime, surse alternative de aer de rezerva, planificarea unei scufundari de adancime, proceduri de buddy si flotabilitate.
   La fel de multa importanta in timpul cursului se acorda si gestionarii aerului si monitorizarea lui, precum si cum sa faceti fata narcozei si alte considerente de siguranta.
   Cursul se adreseaza scafandrilor certificati ce au implinit 15 ani si sunt certificati Advanced Open Water Diver sau in curs de certificare.

Culoare:
Articol: #PADI-011
Pret: 850.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS PADI Deep Diver - Scafandru de adancime

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro