Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Scufundarea in curenti poate fi relaxanta si captivanta. Cursul va invata cum sa va bucurati de deplasarea in curent atat in apele raurilor cat si in mari si oceane.
Cursul PADI Drift Diver va invata cum sa va deplasati in curent in timpul scufundarilor pe cursul raurilor sau cum sa alunecati in curentii marilor si oceanelor. Aveti senzatia ca zburati cu exceptia faptului ca sunteti in apa si folositi echipamentul scuba. Scufundarile in curent pot fi relaxante dar si captivante in acelasi timp. Daca pare interesant sau distractiv atunci acest curs vi se potriveste.
   Scafandri brevetati PADI (Junior) Open Water Divers in varsta de cel putin 10 ani sunt calificati sa urmeze cursul Drift Diver.

Partea teoretica si practica
   In afara tehnicilor si procedurilor de scufundare in curent veti beneficia de:
   - Introducere pentru echipamentul de scufundare in curent: balize, linii si reel
   - Privire generala despre curentii acvatici cauze si efecte.
   - Practica pentru flotabilitate, navigatie si comunicare in timpul celor doua scufundari in curenti. - Prezentarea tehnicilor care va permit sa ramaneti aproape de partenerul de scufundare sau impreuna cu grupul, pe masura ce plutiti in curent.
   Prima scufundare a cursului de specializare PADI poate fi considerata ca o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii certificarii Advanced Open Water Diver intreaba instructorul tau PADI pentru mai multe informatii.

Echipament
   Pe langa echipamentul scuba de baza veti invata cum sa folositi diferite tipuri de balize, linii si reel. Intrebati instructorul dumneavoastra PADI despre alte echipamente de care puteti avea nevoie pentru a va bucura la maxim de scufundarile in curenti.

Cum incepeti cursul?
   Vizitati centrul dumneavoastra local PADI pentru inscrierea la curs si pentru a obtine manualul PADI Drift Diver si materialul video Drift Diving.

Culoare:
Articol: #PADI-017
Pret: 750.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS PADI DRIFT DIVER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro