Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Cel mai popular curs de specializare. E usor si distractiv sa surprinzi imagini ale aventurilor tale subacvatice.
Descriere
   Fotografia subacvatica este unul dintre cele mai populare cursuri de specializare pentru scufundari, iar cu atat de multe posibilitati de alegere a unei camere foto subacvatice a devenit mai usor si mai distractiv ca niciodata sa surprini in imagini aventurile subacvatice. Cursul PADI Digital Underwater Photographer te ajuta sa te transformi rapid intr-un scafandru fotograf performant, indiferent daca folosesti un aparat compact sau o camera fotot sofisticata de tipul DSLR.
   Scafandri brevetati PADI (Junior) Open Water Divers in varsa de cel putin 10 ani sunt calificati sa urmeze cursul Digital Underwater Photographer.
   Pentru ca fotografia subacvatica este de asemenea populara si printre practicantii de snorkeling, exista optiunea pentru impatimitii acestui sport sa urmeze cursul de fotografie subacvatica. Obtineti mai multe informatii la centrul dumneavoastra de scufundari PADI.

Partea teoretica si practica
   Prin instruirea in timpul a doua scufundari sub atenta indrumare a instructorului dumneavoastra PADI veti invata:
   Cum sa alegeti corecta camera foto potrivita
   Metoda PADI SEA (Shoot, Examine, Adjust) pentru a obtine imagini extraordinare foare rapid.
   Principiile de baza privind compozitia unei imagini subacvatice.
   Tehnici practice pentru a realiza fotografii exceptionale cu camera foto digitala. A doua scufundare a cursului de specializare PADI poate fi considerata ca o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii certificarii Advanced Open Water Diver intreaba instructorul tau PADI pentru mai multe informatii.

Echipament
   Pe langa utilizarea echipamentului scuba de baza, ai nevoie de o camera digitala subacvatica si un computer sau alt dispozitiv pentru descarcarea si vizualizarea imaginilor capturate. Instructorul tau PADI poate sugera si alte echipamente si accesorii aditionale in functie de sistemul tau foto. Viziteaza centrul tau de scufundari local pentru sfaturi privitoare la tot ceea ce ai nevoie pentru aventurile foto subacvatice.

Cum poti incepe sa inveti acum?
   Inscrie-te online la cursul Digital Underwater Photographer optiunea eLearning de la PADI si incepi imediat. Sistemul web-based te conduce prin principiile unei extraordinare fotografii subacvatice, cu o sectiune bonus privind imaginile subacvatice (inclusiv video). Inveti in ritmul tau printr-un program interactiv usor de folosit. De asemenea ai acces la versiunea online a manualului Digital Underwater Photographer.
   De asemenea poti alege sa citesti versiunea tiparita a manualului Digital Underwater Photographer. Viziteaza centrul tau local de scufundari PADI pentru inscrierea la curs si pentru a obtine materialele necesare. Stabileste impreuna cu instructorul tau PADI sesiunile de recapitulare teoretica si detaliile scufundarilor.

Culoare:
Articol: #PADI-021
Pret: 850.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS PADI DIGITAL UNDERWATER PHOTOGRAPHER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro