Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Multe dintre cele mai frumoase locatii de scufundari din lume sunt accesibile numai cu barca. Fie ca nu te-ai scufundat niciodata din barca sau ai zeci de scufundari logate cu lansare din barca, cursul de specializare PADI Boat Diver iti va fi de ajutor pentru ca scufundarile din barca in diversele parti ale lumii se fac in mod diferit. Scufundarile cu lansare din barca sunt relativ usoare pentru ca in general intri in apa, exact deasupra locatiei de scufundare.


Scafandri certificati PADI (Junior) Open Water Diver, care au implinit cel putin 10 ani, sunt eligibili sa urmeze cursul Boat Diver.

Ce vei invata?
   Cursul PADI Boat Diver iti imbunatateste cunostintele despre ambarcatiuni pornind de la micile barci pneumatice si pana la luxoasele vapoare hotel folosite pentru organizarea excursiilor de scufundari(liveaboards).
   Vei castiga experienta facand doua scufundari cu lansare din barca si vei invata:
   - Terminologie.
   - Eticheta si proceduri de scufundare cu lansare din barca, incluzand intrarea si iesirea din apa precum si modul de stocare a echipamentului de scufundare. - Proceduri de siguranta pe barca.
   Prima scufundare a cursului de specializare PADI Boat Diver poate fi considerata ca o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii certificarii Advanced Open Water Diver intreaba instructorul tau PADI pentru mai multe informatii.

Cum poti incepe sa inveti acum?
   Poti incepe prin lecturarea manualului PADI Boat Diver si vizionarea materialului video Boat Diving, ca sa fii pregatit pentru intalnirea cu instructorul tau PADI in vederea stabilirii datei scufundarilor din barca. Viziteaza Centrul tau de Scufundari PADI pentru a te inscrie la curs si pentru a obtine Boat Diver Crew-Pak.

Ce echipament scuba este folosit?
   Pe langa echipamentul de scufundare de baza pe care il folosesti, vei vrea sa folosesti un dispozitiv de semnalizare la suprafata cum este baliza. Sa ai un set complet de piese de schimb este de asemenea o idee buna. Instructorul PADI sau personalul centrului de scufundari local iti va sugera si alte echipamente potrivite in functie tipul barcii si locatia in care aventura scufundarilor din barca te conduce.

Culoare:
Articol: #PADI-015
Pret: 750.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS PADI BOAT DIVER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro