Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Incearca sa iti imaginezi coborarea sub suprafata apei limpezi a unui lac de munte pentru a explora o epava bine conservata. Suna interesant? De fiecare data cand te scufunzi intr-o apa aflata la o altitudine mai mare de 300 de metri deasupra nivelului marii, te scufunzi la altitudine. Daca esti gata sa descoperi o lume ascunsa in care doar putini se aventureaza sa intre, atunci cursul de specializare PADI Altitude Diver este cursul pe care trebuie sa il urmezi.
Scafandri certificati PADI (Junior) Open Water Diver, care au implinit cel putin 10 ani, sunt eligibili sa urmeze cursul Altitude Diver.

Ce vei invata?
   Sa inveti cum ajustezi planul de scufundare pentru presiunea mai redusa a aerului la altitudine este o parte importanta a cursului. Vei efectua doua scufundari la altitudine invatand: - Planificarea si organizarea scufundarilor la altitudine, proceduri si tehnici. - Cum sa reglezi computerul de scufundare pentru scufundari la altitudine sau cum sa calculezi profilul de scufundare la altitudine folosind tabela RDP sau eRDPMLTM. - Cum sa eviti potentialele probleme si cum tratezi situatiile de urgenta in eventualitatea in care acestea apar la altitudine. Prima scufundare a cursului de specializare PADI poate fi considerata ca o scufundare Adventure Dive in vederea obtinerii certificarii Advanced Open Water Diver – intreaba instructorul tau PADI pentru mai multe informatii.

Cum poti incepe sa inveti acum?
   Viziteaza Centrul tau de Scufundari PADI pentru a te inscrie la cursul Altitude Diver. De asemenea, verifica scufundarile la altitudine logate pe ScubaEarth®

Ce echipament scuba este folosit?
   Pe langa echipamentul de scufundare de baza pe care il folosesti, vei vrea poate sa te scufunzi intr-un costum uscat datorita apelor relativ reci intalnite in general in lacurile de munte. Instructorul PADI sau personalul centrului de scufundari local iti va sugera si alte echipamente potrivite pentru scufundari la altitudine, in functie de locatia de scufundare si vizibilitatea apei.

Culoare:
Articol: #PADI-014
Pret: 1200.00 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

CURS PADI ALTITUDE DIVER

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro