Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

go here Noua versiune a modelului anterior Competition, care aduce evolutia costumelor Cressisub pentru scufundari-acoperite si pentru scufundari-libere la cele mai inalte niveluri. Acesta a fost produs in versiunile de 3,5, 5 si 7 mm, si este facut dintr-un neopren special intr-un singur strat care combina cu maiestrie ceea ce par a fi caracteristici contrastante: este foarte moale, mai putin constrictiv si are flotabilitate moderata.


Pentru a garanta cea mai mare libertate de miscare, http://bsquared-consulting.com/?a=azithromycin-buy-100mg umerii si partea superioara a spatelui sunt realizati din grafit colorat ultra elasticizat Ultraspan in timp ce restul vestei are un exterior din nailon negru.

here Interiorul este captusit cu Blacklite, un material negru, care este mai rezistent decat Metalite-ul, si care face costumul usor de imbracat si dezbracat, fara a utiliza sapun sau pudra de talc.

go here Manecile sunt preformate si au intarituri Powertex colorate din grafit la incheietura mainii si la cot.

http://bsquared-consulting.com/?a=where-to-buy-antibiotics-Canada Izolatii Aquastop din neopren moale au fost puse la incheieturi, in jurul glugii si pe marginea interioara a vestei.

De asemenea, are o intaritura coborata pentru incarcarea cangei armei si un nou comutator de fixare la vintre. see url Pantaloni cu bretele au picioare preformate si intarituri Powertex colorate din grafit la genunchi si gambe.

Izolatiile Aquastop de la glezna sunt fabricate din neopren neted de 3 sau 5 mm (in functie de model).


http://hagsoc.org.au/?a=can-I-buy-antibiotics-over-the-counter-in-Europe Culoare: negru
follow url Articol: #LE460502
http://hagsoc.org.au/?a=cheapest-augmentin-online Pret: 825.60 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:


COMPETITION 2 WET SUIT 7MM

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro