Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

BIG EYES EVOLUTION masca revolutionara este fabricata din "High Seal", un nou material care ofera un confort extraordinar. Pe langa utilizarea materialului High Seal, atat de moale si confortabil, designul partilor laterale ale mastii a fost facut pe baza unor reguli noi, asigurand un punct de contact intre masca si fata cu un unghi extrem de larg. Masca se aseaza pe fata scafandrului intr-un mod extrem de confortabil, fara a lasa urme pe piele chiar si dupa o utilizare indelungata.


In mod evident, pentru a obtine asemenea rezultate, intreaga structura a partii laterale a mastii este diferita, cu armaturi interne care intaresc punctele expuse la stres si presiune. Lentilele inclinate, in forma de lacrima inversata (forma patentata de Cressi) sunt relativ mici si apropiate de ochi, astfel incat campul vizual este crescut cu 25%. Bareta de prindere a mastii foloseste tehnologia patentata Cressi de injectie cu elastomer pe un element rigid, permitand cataramelor sa fie montate nu pe structura laterala a mastii (asa cum fac competitorii nostri) ci pe un element elastic indestructibil, ce se indoaie in plan vertical si poate fi complet dat peste cap fara a il strica. Grosimea baretei a fost redusa, fiind practic invizibila atunci cand este purtata. Big Eyes Evolution poate fi prevazuta cu lentile medicale. Cu o surubelnita mica, acestea pot fi instalate in cateva secunde. Ambalajul este reciclabil, iar intreaga parte de jos a acestuia a fost fabricata din material reciclat: la Cressi, ne pasta de mediul inconjurator.
Caracteristici principale:
   - partea laterala fabricata din silicon High Seal, avand o structura speciala cu rigiditate variabila
   - bareta foarte ingusta, din 3 materiale
   -
   - catarame cu ajustare rapida, prinse de masca cu un element elastic indestructibil
   - vizibilitatea in jos crescuta cu 25% fata de masca Matrix
   - volum intern redus

Culoare: neagra
Articol: #DS336550
Pret: 249.55 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

BIG EYES EVOLUTION

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2019 Xsport.ro