Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

Combinatia MK25/S600/R195 Optocus este cel mai bine vandut ansamblu regulator treapta intai si treapta a doua, fabricat de SCUBAPRO.MK25,
MK25 este cea mai performanta treapta I realizata de Scubapro, utilizand un mecanism pe baza de piston echilibrat. Aceasta treapta I asigura o presiune intermediara extrem de stabila, fluxul de aer nefiind afectat de presiunea Acest regulator inglobeaza cele mai bune performante avand o stabilitate de neegalat a presiunii intermediare intre treapta I si treapta II. Scafandri ce folosesc acest regulator au declarat ca confortul respiratiei, ii face sa nu sesizeze diferenta dintre cele doua medii.MK25/S600/R195este recomandat pentru a fii folosit impreuna cu masca faciala FULL FACE MASK. aerului din butelie sau de temperatura apei. Scafandrul obosit la sfarsitul scufundarii va aprecia din plin usurinta respiratiei asigurate de aceasta treapta I in timpul ascensiunii spre suprafata sau a palierelor de decompresie. Seria de regulatoare MK25 reprezinta alegerea perfecta pentru scufundatori sportivi sau profesionisti, ce desfasoara activitati solicitante sub apa. Pentru maxima libertate in instalarea sistemului regulatorului pe butelie, porturile de presiune joasa ale MK25 sunt amplasate pe o turela rotativa. MK25

Caracteristici principale:
   - MK25 utilizeaza cea mai performanta tehnologie disponibila, pe baza de piston echilibrat, ce asigura un debit de aer mult mai mare decat orice alta treapta I, un raspuns instantaneu la cererea de aer si un efort al respiratiei extrem de redus.
   - 5 porturi de presiune joasa (LP) de debit mare (HF), amplasate pe o turela rotativa, ce pot furniza cu 15% mai mult aer decat porturile normale.
   - 2 porturi de presiune inalta (HP)
   - corp din bronz cromat
   - sistem exterior de ajustare a presiunii intermediare
   - disponibil in varianta DIN sau INT.
   - debit la 200 atm: >8500 l/m
S600
S600 este o treapta a II-a extrem de compacta si usoara, incorporand numeroase facilitati avansate dezvoltate de Scubapro. Carcasa din polimeri, valva cu debit liniar si sistemele de reglare a debitului de aer fac din S600 una din cele mai bune trepte a II-a, ce se adapteaza usor tuturor conditiilor de scufundare si preferintelor scufundatorilor.

Caracteristici principale:
   - tehnologia pe baza de valva echilibrata a treptei a II-a S600 permite utilizarea unui resort interior extrem de sensibil, ce reduce rezistenta la inhalare pana la cel mai mic nivel posibil.
   - carcasa construita din fibra de carbon si polimeri, ce nu sunt afectate de coroziune si previn inghetul componentelor interioare
   - sistem de control al rezistentei la inhalare, ce poate fi ajustat in timpul scufundarii (doua stari posibile, DIVE/PREDIVE)
   - sistem de control VIVA (Venturi Initiated Vacuum Assist), o tehnologie patentata de Scubapro ce reduce sensibil efortul respiratiei, ce poate fi ajustat in timpul scufundarii
   - furtun de conectare extrem de rezistent, cu armatura de kevlar
   - mustiuc extrem de confortabil, ce reduce oboseala maxilarelor si iritatia gingiilor
   - greutate: 170g
   - debit la 200 atm: 1850 l/m
OCTOPUS R195
   - este o treapta a II-a care asigura o functionare lipsita de griji in orice conditii, fiind in acelasi timp usoar si compacta.
   - valva de intrare clasica: valvele de acest tip sunt cunoscute pentru excelenta fiabilitate si siguranta pe care o ofera. In timpul inhalatiei, valva se deschide in directia curgerii fluxului de aer. Un resort mecanic are rolul de a inchide valva. Din aceasta cauza un oarecare efort la inhalatie este necesar pentru a compensa rezistenta resortului.
   - sistem de control VIVA (Venturi Initiated Vacuum Assist), o tehnologie patentata de Scubapro ce reduce sensibil efortul respiratiei, ce poate fi ajustat in timpul scufundarii
   - furtun de conectare extrem de rezistent, cu armatura de kevlar
   - mustiuc extrem de confortabil, ce reduce oboseala maxilarelor si iritatia gingiilorl/m

Culoare:
Articol: #12971940
Pret: 2404.80 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Marime:


MK25 EVO DDIN + S600 +OCTOPUS R195

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2015 Xsport.ro