Accesati Producatori Cursuri Forum Contact Prima pagina Cos cumparaturi  
Newsletter

Echipamente
Service


Producatori

PRO EAR este un model de masca creat pentru cei cu probleme ale aparatului auditiv dorind sa il protejeze de contactul direc cu apa sarata a mari.Mentinerea echipresiunii in urechea externa se realizeaza prin doua tuburi flexibile care fac legatura cu interiorul vizorului.

PROMOTIA LUNII FEBRUARIE 2020Primul si singurul sistem care permite in mod eficient unui scafandru sa se scufunde pastrand in acelasi timp urechile uscate; protejandu-le de murdarie, de umezeala permanenta si de infectii dureroase.
   Multi scafandri entuziasti, incepatori sau experti, au descoperit cum problemele urechii pot fi dureroase si frustrante. Scufundari anulate si intregi vacante de scufundari nefericite sunt adesea rezultatul direct al acestor probleme.
   PRO EAR opreste aceste probleme si, de asemenea, previne «urechea scafandrului» si alte leziuni cu potential permanent. De asemenea, auzul subacvatic si simtul pentru directia sunetului sunt imbunatatite.
   PRO EAR este realizata dintr-un silicon de inalta calitate, cu doua capace de silicon pentru urechi si o fusta cu margine dubla. Egalizarea este posibila prin doua tuburi ondulate care fac legatura intre ureche si masca. Lentile optice sunt disponibile ca optiune.
   Optional, cagula Pro Ear Seal completeaza sistemul Pro Ear pentru scufundari in apa rece. http:www.proear2000.com/index.htm

Culoare: albastru incolor
Articol: #40205-11
Pret: 335.65 Lei (cu TVA)
  
Daca v-ati hotarat asupra acestui produs si doriti sa il comandati, va rugam sa va alegeti marimea si culoarea dorita (daca este cazul) si apoi sa apasati pe butonul 'Comand'.

Masca scafandru PRO EAR

Aranjamente florale nunta
cursuri scufundari padi
Internet Provider
Copyright © 2004-2021 Xsport.ro